2777
2789
عنوان

داستان زندگیم، درس عبرت بشه برای بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3448 بازدید | 135 پست
اگه مجردم بود بهش رجوع نمیکردم تو مراحل طلاق بودیم و هنوز اسمم تو شناسنامش بود کلی دوست پسر و ... ...

متاسفم براش حق دارید 

به نظرم بعد دو تا تجربه این چنین برای سومین بار انتخاب درستی بکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودتم باید تلاش کنی باید تلاش کنی خودتم شاد باشی بجز حال خوب خودت مطمعنا بچه ها پدر شاد میخوان ...

خیلی سخته

پیش اونا شادم و با حداقل ها هم شده میبرمشون بیرون و گردش و...

خدارو شکر درکشون بالاست

خیلی زود ازدواج کردن

اپن یکسالی که بااون خاتم بودین متوجه این مساله نشدین که گاهی نفزین میکنه گاهی عذرخاهی؟

باخانم اولی مشکل اصلیتون سر چی بود؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
وقتی دلیل رو نمیگید چطور باید کسی قبول کنه  باشه

عزیزم خیلی وقت گیره و اینکه من از صبح تو سایتم و اینم آخرین تاپیکی هست که شرکت میکنم و باید برم به کارام برسم ممنون که درک میکنید دلیل هم اگر میخواید بدونید از کسی که واقعا میدونه و از روانشناسی سرش میشه بپرسید حتما بهتون میگن یا سرچ و تحقیق کنید ❤

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

برادر من متاسفم زندگی سختی داشتی اما الان که عشقو تجربه کردی دیدی تهش ویزی نیست فکر کنم وقتشه برید با خانوم اولتون دوباره ازدواج کنید بخاطر بچه هاتون حداقل اونا اسیب نبینن از شما گذشت

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
ازدواج دومتون طرف شکاک بوده درسته؟ چه بده هم برای مرد هم زن  خدا دور کنه از همه .🙂

خیلی البته اولی هم بود

دومی مدلش فرق داشت

اگه مثلا خانوادم زنگ میزدن نگاه میکرد چند دقیقه شده

مثلا سه دقیقه

میگفت تعریف کن عین چیزایی که گفتین چی بوده

میگفتم

میگفت این شد دو دقیقه اون یک دقیقه دیگه چی؟