2777
2789

چی بنظرتون ژل شست شو دارم حوصله روتین زیادم ندارم نظرتون چیه چی بخرم به غیر آبرسان که واقعا مفیده 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین سی و کرم دور چشم

ویتامین سی چه مارکی دوسال پیش بیوآکوا می‌خریدم چرت بود کلا از محصولات مراقبتی زده شدم 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

میسلار واترم بگیر،پوستتو عمیق تمییز میکنه

پوستم خیلی خشکه 

بیواکوا که چرته پولتم حیف نکن همونو حداقل شده به محصول ایرانی هم بگیری شاید یکم تاثیر داشته باشه 

من تعریف آبرسان سیمپل خیلی شنیدم نسبت به قیمتش کیفیتش میگن خیلی خوبه

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
بیواکوا که چرته پولتم حیف نکن همونو حداقل شده به محصول ایرانی هم بگیری شاید یکم تاثیر داشته باشه من ...

اره مزخرف بودن منم درمالیفت داشتم اما الان پیدا نمیکنم هرچی میگردم 

پوستم خیلی خشکه

ربطی به خشکی نداره،میسلار برای پوست خشک بگیر و قبل از شستن صورتت ،حالا اگه ارایش میکنی ارایشتو پاک کن اگه نه صورتتو باهاش پاک کن با پد و بعد صورتتو با ژل شست و شوی پوست خشک و فیس براش بشور،بعد از خشک شدن پوستت تونر بزن و توی روزم ابرسان بزن،پوستت خشکه حتما هم میری بیرون ضد افتاب بزن

من تونر و میسلار و ژل شست و شو ویتالایر میزنم،ایرانیه ولی نسبت به قیمتش راضیم ازش

پریم بگیر ببین چجوریه

خودتم نزدی؟😂 اما در کل پریم مارک خوبیه 

ربطی به خشکی نداره،میسلار برای پوست خشک بگیر و قبل از شستن صورتت ،حالا اگه ارایش میکنی ارایشتو پاک ک ...

ایرانی ها خوبن نسبتا