2777
2789

جدی راستشو بگین 

من حس میکنم موی بلند بهم نمیاد...هرچقدرم بقیه بگن میاد ولی خب من حس میکنم اینجوری نیست...موهامم پرپشته ها...یعنی بذارم بلند باشه کم پشت و بد نیست...ولی به دلم نیست نمیدونم چرا 

از اونور احساس بدی دارم...با همسنام مقایسه میشم...همه هم موهاشون بلند تا روی کمرشون..من تا حالا اونقدر بلند نذاشتم 

حالا دیشب جشن بودیم یه دختره موهاش کوتاه بود...از من کوتاه تر یه جورایی پسرونه..همه اه و پیف راه انداخته بودن که این چیه دختر نیست و... 

حالا میگم نکنه اینجوری شم؟ پشت سرم حرف دربیارن؟ 

اخه موی بلندی که زیبایی نداشته باشه چه قشنگی داره؟ که میگن الا و بلا دختر باید مو بلند باشه؟ 

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

خب موی کوتاه صرفا پسرونه نیست 

مدلای باب میتونی بزنی خیلیم قشنگن 

من تابستون موهام تا کمرم بود تا گردنم کوتاه کردم خیلی قشنگ شد همچنان دوسش دارم

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

چیکار با حرف اینو اون داری همین مونده واس موهامونم نگران زر زر ملت باشیم 

هرجور ک دلت میخواد کوتاه کن تنوع لازمه دیگه همیشه ک نمیشه بلند یا کوتاه باشه 

اتفاقا وقتی کوتاه کنی میبینی چقد چهرت بازمیشه اگر دلت میخواد حتما کوتاه کن

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب موی کوتاه صرفا پسرونه نیست  مدلای باب میتونی بزنی خیلیم قشنگن  من تابستون موهام تا کم ...

من ساده کوتاه کردم مدل خاصی ندارن...ولی شبیه به مدل باب درمیان چون بلند شدن یکم

چیکار با حرف اینو اون داری همین مونده واس موهامونم نگران زر زر ملت باشیم  هرجور ک دلت میخوا ...

کوتاه که هستن بابت این میگم که بذارم بلند بشن یا نه...عاشق موی کوتاهما...نمیدونم میگم بذارم بلند شه شاید نظرم عوض شد

اخه لعنتیا رشدشون خوبه   من امون نمیدم 

اخه حس بدی داره دوست ندارم حرفی پشت سرم باشه...اونم منی که نه کاری به کسی دارم و اهل این خاله زنک بازیا نیستم..زور داره همچین چرت و پرتایی رو بشنوی

چقدر بی فرهنگن اطرافیانت کجا زندگی میکنی؟

باور کن همه جا همینه 

تو چشم دختره که نرفتن بکوبن 

ولی متوجه شدم یه جوری نگاش میکنن..شایدم بابت استایلش که تامبوی بود 

ولی درهرحال کاش مورو دخترونه پسرونه نمیکردن ملت

کوتاه که هستن بابت این میگم که بذارم بلند بشن یا نه...عاشق موی کوتاهما...نمیدونم میگم بذارم بلند شه ...

عزیزم توهرکاری کنی هرجوری باشی یکی هست دهنشو بازکنه در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردمو نه 

پس هرجوری ک دوسداری باش ب کسی ربط نداره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥