2777
2789
عنوان

بچه اوردن تو این دنیای کثیف

450 بازدید | 37 پست

سلام  من خودم دوتا بچه دارم و خیلی دوسشون دارم  از خدا میخوام برام حفظشون کنه همیشه   ولی همیشه یه احساس گناه و عذاب وجدان ته دلم دارم که احساس میکنم به بچه هام ظلم کردم که اونارو وارد این دنیای کثیف پراز ظلم و سختی و بدی کردم  این احساس گناه در من خیلی شدیده  فک میکنم اوردن یه آدم به این دنیا که پراز ظلم و فساد و نا امنی و ... هستظلم و جنایت در حق اون آدمه   آیا شما هم اینجوری هستید ؟ یا نه اصلاااا  اینجوری فکر و احساس نمیکنید ؟ و من اشتباه میکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم طبیعیه این فکرا

ولی اگر بخوایم بشینیم تا همه چی مطابق میلمون بشه و دنیا گلستون، نسل ادم منقرض میشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بله من هم همین حس و دارم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چون خوبن بیشتر صدمه میبینن و زجر خواهند کشید دنیا واسه بدا و عوضیا فقط جای خوبیه

آره عزیزم 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️