سلام من خودم دوتا بچه دارم و خیلی دوسشون دارم از خدا میخوام برام حفظشون کنه همیشه ولی همیشه یه احساس گناه و عذاب وجدان ته دلم دارم که احساس میکنم به بچه هام ظلم کردم که اونارو وارد این دنیای کثیف پراز ظلم و سختی و بدی کردم این احساس گناه در من خیلی شدیده فک میکنم اوردن یه آدم به این دنیا که پراز ظلم و فساد و نا امنی و ... هستظلم و جنایت در حق اون آدمه آیا شما هم اینجوری هستید ؟ یا نه اصلاااا اینجوری فکر و احساس نمیکنید ؟ و من اشتباه میکنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا ان شاءالله بچه های گلتونو حفظ کنه براتون خدا کمکمون کنه دیگه شرمندشون نشیم &n ...
خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه عزیزم من هم متولد ۶۵هستم و دوتا فرزند دارم
فعلا که کوچک هستند خیلی درگیر مسائل بیرونی نمیشن ولی بزرگتر که بشن باید خیلی مراقبشون بود
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم دقیقا احساس منم همینه، واسه همین حاضر نیستم بچه دیگه ای بیارم، گاهی اوقات که نمیتونم خواسته شو برآورده کنم تو دلم هزاران بار از اینکه به دنیا آوردمش ازش عذر خواهی میکنم همیشه ناراحتم که چرا با خودخواهی و فقط به خاطر اینکه خودم مادر بشم به دنیاش آوردم
یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن عاشقتم پسر یکی یه دونه م