2777
2789
عنوان

بچه اوردن تو این دنیای کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست

نه 

من عاشق اینم که بچه هام از زیبایی های این دنیا لوت ببرن 

از صدای بارون روی شیشه 

از عطر نن خاک بارون خورده اول پاییز 

از صدای پرنده ها اول صبح 

از نسیم خنک توی تابستون 

از دیدن طبیعت آبشار کوه درخت گل 

از حس پوست لطیف نوزاد و عطرش 

از تجربه عشق و هیجان و امید 

از مزه مزه کردن محبت و بلوغ 

اگر جایی هم حس کنن بهشون ظلم میشه از اونجا می برمشون  جای دیگه حتی اگه مجبور بشم یه کشور دیگه 

اول مثل شما فکر میکردم اما بعدش فهمیدم خدایی ک بدون اذن و اجازه اون برگی از درخت نمی افته و خالق تمام ماست اگر مثل شما فکر میکرد قطعا ب شما و ما فرزند عطا نمیکرد،

گلم اینجور فکر نکن ما آفریده شدیم برای آزمایش و امتحان و زندگی واقعی ما این دنیا نیست  ، از زندگیت و فرزندانت لذت ببر ک خدا مهربانتراز مادر هوای همه مارو داره و از رگ گردن ب مانزدیک تره حتی اگر دنیا کثیف و سیاه باشه بازهم وقتی خداهست همه جا روشنه در پناه حق باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چاقو هم خطرناکه  هم آدم میشه باهاش کشت هم میشه سیب زمینی پوست کن سرخ کنی خودت سیر  ک ...

آره عزیزم 

ایشالا 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

من اینجوری فکر نمیکنم. به نظر من وجود هر انسانی تو این دنیا حتی اگر قرار باشه فقط یک بار یاری گر یک نفر باشن ارزش داره دیگه چه برسه به افرادی که مخترع و مکتشف و مددکار و آتش نشان و غیره هستن و هر روز و هر لحظه وجودشون مفیده. فرض کن مادر مخترع دستگاه هیستروسکوپی با خودش فکر میکرد که نباید بچه ای بیاره به این دنیا. میدونی تا الآن به چند نفر توی این دنیا کمک نمیشد اگر اون مادر صاحب فرزند نمیشد؟

خدا حفظشون کنه  

منم فرزند دارم وخدا رو شاکرم به خاطر داشتنش و امیدوارم بازم مادر بشم ولی من این دنیا رو مرکز هستی نمیدونم و این فقط بخشی از مسیر حیات من و بچه هام هست  سعی میکنم تا اونجا که در توان دارم انسان خوبی باشم تا اونها خوب بودن و انسان بودن رو یاد بگیرن و تا زمانی که توی این دنیا هستن اثر خوبی از خودشون بزارن  خوشحالم و هزاران بار شاکرم که با همه ی ضعفها و نقص هام بتونم اثر مثبتی هر چند به اندازه یاد دادن لگد نکردن یه گل توی دنیا بزارم امیدوارم خدا بهم بچه هایی بدهکه هزار برابر از خودم بهتر باشن

باورت میشه  گاهی میگم بچه ها که بزرگ شدن ازشون عذرخواهی میکنم که مجبورا به این دنیا آوردمشون &n ...

حق داری عزیزم افسرده نیستی فقط داری واقعیت رو لمس میکنی 

جامعه سالمی نداریم 

ماشالله همه هم که شعار میدن 

اما فضای خونه رو تا بچه ان براشون اروم نگه داریم چون دنیای کودکی یعنی بازی ، بزرگتر که شدند قطعا میگن چرا 

الان دخترم چهارمه چند. ماه پیش بهم گفت مامان چرا خواستی که ما بدنیا بیایم 

اخ که گفتن بعضی از حرفها چقدر ادمو سبک میکنه ولی دریغ از انسانهایی که باید بشنون و عملگرا باشن

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
حق داری عزیزم افسرده نیستی فقط داری واقعیت رو لمس میکنی  جامعه سالمی نداریم  ماشالله همه ...

خدا ان شاءالله  بچه های گلتونو حفظ کنه براتون   خدا کمکمون کنه دیگه  شرمندشون نشیم  در هر زمینه ای

بله شاید ناخودآگاه بخاطر زندگی بد و سختیه که داشتم از ابتدا تا الان  

اشکالی نداره اگر میونید مشاوره بگیرید اگرم هزینه اش سخته توی دوره های عمومی که حتی گاهی رایگانه شرکت کنید.  اصل حال خوبه  باید حال درونتون خوب باشه البته خوب ماندگار و واقعی  این قطعا روی احساس و حال بچه ها هم اثر میزاره ه چند به روی خودتون نیارید