2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر میکنید فوق العاده ن؟ خیلی عادین  پسردایی من خلبانه و تهرانیه

پرستیژ شغلیشون بالاست

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
چرا فکر میکنید فوق العاده ن؟ خیلی عادین  پسردایی من خلبانه و تهرانیه

کی گفت فوق العاده و غیر عادییَن؟ جذاب بودن ۱ شغل از نظر یکی دلیلی بر فوق العاده بودنش نیست

صرفا چون فرق زیادی داره با حرفه خودم دوستش دارم 

وقتی هربار بره پرواز و بیاد استرس تمام وجودتو بگیره  دیگه نه به پولش فکر میکنی نه به جایگاهش ه ...

نمیگم تاثیر نداره ولی این چیزا دست خداست 

قرار باشه یکی بمیره میمیره چه تو هوا چه رو زمین 

کی گفت فوق العاده و غیر عادییَن؟ جذاب بودن ۱ شغل از نظر یکی دلیلی بر فوق العاده بودنش نیست صرفا چون ...

قبل اینکه رسمی بشه و فلان درس خونده بوده ها دانشگاه ازاد ولی هنوز سرکار نرفته بود

تو مغازه وسایل بهداشتی داییش بود 

استرسش زیاده برای خانواده در کل 

مجرده هنوز ولیی

نمیگم تاثیر نداره ولی این چیزا دست خداست  قرار باشه یکی بمیره میمیره چه تو هوا چه رو زمین  ...

درسته

ولی آدم دل نگران، نگرانه

مرگ و زندگی دست خداست

ولی گاهی هواپیماها جوری توی سقوط ها نابود یا گم میشن که دیگه اثری از سرنشینانش باقی نمی مونه

ی فامیل داریم خواستگار خلبان داشت ولی چون شوهر دکتر میخواد ردش کرد🥴 خودم اولش باورم نمیشد

چه مسخره

اتفاقا من دانشجوی پزشکییَم اما اینو ترجیح میدم به کسی که هم رشته خودم باشه

والا دو سه تا خواستگار خلبان داشتم البته هنوز دانشجو بودن اخلاق درست حسابی نداشتن دیگه اسم خلبان آلرژی پیدا کردم😄 بعد فقط اسم شغلشون جذابه وگرنه من ک خوشم نمیاد، شغل انقد مهم نیست ک بخوایم صرفا براساس شغل و اینکه بگیم مثلا باکلاسه چشممون رو بقیه موارد ببندیم