2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت نادرست و رفقای ولگرد امسال دیدم انقد بچه های شهرستانا و روستاها با امکانات کم قبول شدن حقیقتا ...

تصور غلط عموم اینه که تهران وضعیت خیلی بهتری داره ولی این کاملا غلطه منطقه هایی توی تهران هستن که وضعیت بدتری نسبت به بعضی از شهر های منطقه ۳ و ۲ دارند اما برای کنکور   دانش آموزانشان با سهمیه منطقه ۱ حساب می شوند 

درصورتی که امکاناتشان با دیگران متفاوت است

اتفاقا تو تهران کم رتبه برتر نداریم و ضمنا یه موضوع رو به همه تعمیم نمیدن مثل این میمونه بگی همه دخترای روستایی بین سن ۹تا ۱۲ سال ازدواج میکنن:/

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

اصلا ربطی نداره به مکان نداره

من خودم تو تهران زندگی میکنم  درسمم خوب میخونم 

ولی حس میکنم افسرده شدم بسکه تو  فضای مجازی چیزایی رو میبینم 

که حس میکنم از زندگی عقب موندم همیشه  شادن موفق اند‌...

هییی

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
الآنم والا من میبینم همه دارن آرایشگر یا بلاگر میشن طرف میگه چرا این همه درس بخونم وقتی این مشاغل در ...

دقیقا من دخترم فرستادم هنرستان تا وارد هنر پتینه بشه دستمزد یه کارش مصادف با حقوق یه معلم شایدم بیشتر

چون اونا توی شهر بزرگ امکانات بیشتری دارن و همه چیز رو دانشگاه نمیبینن، میتونن شغل‌های زیادتری داشته باشن نسبت به روستا ، از لحاظ مالی معمولا بیشتر ساپورت میشن و بعضیاشون فکر میکنن تنها راه پول درآوردن تحصیل نیست، افراد تحصیلکرده زیادی رو دیدن که درآمد بالایی ندارن و یا بیکارن و در مقابل افرادی که دیپلمه هستن درآمد و جایگاه بالاتری دارن و هزاران دلیل دیگه..

.

فضای مجازی که دیگه شهر و روستا نداره، همه جا هست و همه هستن، پس ربطی نداره.

و در آخر قرار نیست همه مدرک دانشگاهی داشته باشن !

عمرشون رو هدر بدن و بعد از چندسال تحصيل و هزینه برگردن سر خونه‌ی اول !

😐 چه ربطی داشت به جغرافیا کم از تهران رتبه تک رقمی نداریم

والا ما که تو دانشگاه میبینیم اکثرا بچه های فرزانگان و علامه و  غیرانتفاعی های تاپ هستن و بیشتر هم از شهرای بزرگ از جمله تهران 

با احترام من کمتر از روستا دیدم و اتفاقا بیشتر دیدم که زود ازدواج میکنن

الآنم والا من میبینم همه دارن آرایشگر یا بلاگر میشن طرف میگه چرا این همه درس بخونم وقتی این مشاغل در ...

حق

من دانشجوام ولی وقتی تایم استراحت بین درس خوندن میرم تو اینستا میبینم یه بلاگر بی سواد با یه استوری راحت چندبرابر من درامد داره دلسرد میشم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

تویی که این تاپیک رو ساختی قطعا 

میخوای دخترت ازدواج سنتی داشته باشه

قطعا میخوای تا یک نفرو دید بدون نظر خودش نظری که شما دارید رو مطرح کنه

قطعا همون هایی هستید که دختر رو تو خونه زندانی میکنید و نمیزارید بره بیرون

همون هایی هستید که دوستای دخترتون رو خودتون انتخاب میکنید

همونا که اگه دخترتون معدل نمرش کنار از ۱۸ شه 

کلی تنبیهش میکنید

به علایقش احترام نمیزارید 

میگید برو دکتر شو در کنارش هنر کند هم شو 

کل رتبه برتر ها اتفاقا یا تهرانن یا تبریز

کی گفته!کلا تویی ده نفر اول فقط یه نفرش تهرانی بود بقیه از محلات و اسلام آباد غرب و خرم آباد ...بودن ک نصفشونم شهرستان نشینن😐😂خودم دانشگاه اصفهانم اینجا حالا بیشتر بچه های اصفهانین با شهرهای نزدیک تر تویی ما حداقل تهرانی کم دیدم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
کی گفته!کلا تویی ده نفر اول فقط یه نفرش تهرانی بود بقیه از محلات و اسلام آباد غرب و خرم آباد ...بودن ...

آمار نشون میده کلا از تهران و تبریز بیشتره از خودم که درنمیارم من خودم کرمانیم :/

تصور غلط عموم اینه که تهران وضعیت خیلی بهتری داره ولی این کاملا غلطه منطقه هایی توی تهران هستن که وض ...

خدایی دیگ در مقایسه با روستاها و وضع زندگی و حتی کلاس نیمکت های درب و داغون شهرستانای ک رسیدگی اصلا صفره دبیر ها همه پیر و فرسوده قابل مقایسه نیست اونجا حداقل مدرسه بده چهار تا دبیر خصوصی خوب پیدا میشه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚