2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما که تو دانشگاه میبینیم اکثرا بچه های فرزانگان و علامه و  غیرانتفاعی های تاپ هستن و بیشتر ...

بله اتفاقا شهرای بزرگ ب خاطر امکانات و تجمع مدرس های بهتر و اینا شرایط قبولی بالاتر دارن

و خب روستا مگر اینکه شخصی واقعا باهوش باسه و پشتکار داشته باشه قبول شه

البته از روستاهام من قبولی دیدما

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کم از تهران دختری داریم که هم درس میخونه هم توی فضای مجازی شاغله

متوجه نشدم

ینی دختری ک درس بخونه شاغل باشه  تو مجازی باشه نیست تهران؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

آمار نشون میده کلا از تهران و تبریز بیشتره از خودم که درنمیارم من خودم کرمانیم :/

می‌بینی عزیزم به آمار کلی فقط تعداد قبولی و نفر اول و دوم مهم نیست مهم اینه ببینی نسبت به جمعیت سطح رفاه امکانات چ نتیجه ای دادن بیشترین قبولی ماله یزده شهری ک همه تقریباً میدونن از نظر امکانات خیلی ضعیف تر از کلان شهر هایس مثل تهران و اصفهان.. فلانه تازه خیلی از اینا شهرستانی ها یا روستایی های تویی اون شهران نه دقیقا شهر نشین هاشون

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
دبیر خصوصی پیدا میشه ولی پولش پیدا نمی شه

چی بگم والا عدالت آموزشی کمه من الان پیش خودم خیلی از رفیقام از روستا و شهرستان قبول شدن بنظرم زحمتشون خیلی بیشتر از من بوده

می‌بینی عزیزم به آمار کلی فقط تعداد قبولی و نفر اول و دوم مهم نیست مهم اینه ببینی نسبت به جمعیت سطح ...

خب عزیزم خودت که داری میبنی آذربایجان شرقی و تهران اول هستن :/ تبریز هم جزو آذربایجان شرقی هست بشدت باهوشن و جزو رتبه برتر های قلمچی و ماز

می‌بینی عزیزم به آمار کلی فقط تعداد قبولی و نفر اول و دوم مهم نیست مهم اینه ببینی نسبت به جمعیت سطح ...

یزد ضعیفه ؟ 

حقیقتا نشنیدم جایی بگن یزدی ها ضعیفند اصلا خودت نگاه کن به نمودار تهران و آذربایجان شرقی خوبن اول نباشن جز اول هان

خب عزیزم خودت که داری میبنی آذربایجان شرقی و تهران اول هستن :/ تبریز هم جزو آذربایجان شرقی هست بشدت ...

یزد اوله بعد عزیز من دارم میگم نسبت به جمعیت و امکانات شما ببین یزد و خراسان رضوی در مقایسه با اونا جمعیت و امکاناتشون چقدره الان فقط نصف جمعیت ایران تو تهرانن🤦🏻‍♀️😂

یزد ضعیفه ؟  حقیقتا نشنیدم جایی بگن یزدی ها ضعیفند اصلا خودت نگاه کن به نمودار تهران و آذربایج ...

بله خیلی خواهر خودم اونجا زندگی میکنن اصلا امکانات اونا در مقایسه با تهران و فلان شهر ها هیچی نیست عزیزم دارم میگم (جمعیت امکانات)نسبت به چیزایی که دارن درصدشون کمم هست

یزد اوله بعد عزیز من دارم میگم نسبت به جمعیت و امکانات شما ببین یزد و خراسان رضوی در مقایسه با اونا ...

بابا الان مشکل شما چیه با من دقیقا من که گفتم اگه تهران و آذربایجان شرقی اول نباشن جز اول هان خب درسته یزد و خراسان رضوی هست ولی من خودم بیشتر اسم این ۲ شهرو شنیدم الان چیکار کنم؟ به من چه خب استارتر فقط میگفت که نیست از تهران گفتم که نه هست درسته حرف شما امکانات و جمعیت هم باید در نظر گرفت