والا ما که تو دانشگاه میبینیم اکثرا بچه های فرزانگان و علامه و غیرانتفاعی های تاپ هستن و بیشتر ...
بله اتفاقا شهرای بزرگ ب خاطر امکانات و تجمع مدرس های بهتر و اینا شرایط قبولی بالاتر دارن
و خب روستا مگر اینکه شخصی واقعا باهوش باسه و پشتکار داشته باشه قبول شه
البته از روستاهام من قبولی دیدما
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
کم از تهران دختری داریم که هم درس میخونه هم توی فضای مجازی شاغله
متوجه نشدم
ینی دختری ک درس بخونه شاغل باشه تو مجازی باشه نیست تهران؟
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
آمار نشون میده کلا از تهران و تبریز بیشتره از خودم که درنمیارم من خودم کرمانیم :/
میبینی عزیزم به آمار کلی فقط تعداد قبولی و نفر اول و دوم مهم نیست مهم اینه ببینی نسبت به جمعیت سطح رفاه امکانات چ نتیجه ای دادن بیشترین قبولی ماله یزده شهری ک همه تقریباً میدونن از نظر امکانات خیلی ضعیف تر از کلان شهر هایس مثل تهران و اصفهان.. فلانه تازه خیلی از اینا شهرستانی ها یا روستایی های تویی اون شهران نه دقیقا شهر نشین هاشون
خب عزیزم خودت که داری میبنی آذربایجان شرقی و تهران اول هستن :/ تبریز هم جزو آذربایجان شرقی هست بشدت ...
یزد اوله بعد عزیز من دارم میگم نسبت به جمعیت و امکانات شما ببین یزد و خراسان رضوی در مقایسه با اونا جمعیت و امکاناتشون چقدره الان فقط نصف جمعیت ایران تو تهرانن🤦🏻♀️😂
یزد ضعیفه ؟ حقیقتا نشنیدم جایی بگن یزدی ها ضعیفند اصلا خودت نگاه کن به نمودار تهران و آذربایج ...
بله خیلی خواهر خودم اونجا زندگی میکنن اصلا امکانات اونا در مقایسه با تهران و فلان شهر ها هیچی نیست عزیزم دارم میگم (جمعیت امکانات)نسبت به چیزایی که دارن درصدشون کمم هست
یزد اوله بعد عزیز من دارم میگم نسبت به جمعیت و امکانات شما ببین یزد و خراسان رضوی در مقایسه با اونا ...
بابا الان مشکل شما چیه با من دقیقا من که گفتم اگه تهران و آذربایجان شرقی اول نباشن جز اول هان خب درسته یزد و خراسان رضوی هست ولی من خودم بیشتر اسم این ۲ شهرو شنیدم الان چیکار کنم؟ به من چه خب استارتر فقط میگفت که نیست از تهران گفتم که نه هست درسته حرف شما امکانات و جمعیت هم باید در نظر گرفت