2777
2789
عنوان

کیا اینجا آیفون دارید

88 بازدید | 26 پست

ایفون ۱۶ یا مدلای دیگه چطور خریدید🥲🥲

من دلم میخاد اما قسطی میترسم بخرم سرم کلاه بذارن

کسی قسطی خرید کرده؟

یه جا هم بدیم اخه ۱۱۰ میلیون خیلیه از کجا بیارمم

الان نگید خب نداری چرا دنبال ایفونی گوشیم خرابه اصلا دیگه سمت شیاومی نمیرم سامسونگم متنفرم

میخام یکیار ایفون دستم بگیرم

الانم قسطی باشه میتونم بخرم میخام بدونم کسی خریده تابحال یا یکجا خریدید؟

عاشقم❤️

سامسونگ چرا متنفری؟ با قیمتای پایینتر همه امکاناتم داره 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسطی تاحالا نخریدم ولی قطعا هستن جایی ک قسطی بدن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

حالا چرا ۱۶مدل پایین تر بخر خو

پایین ترا سلامت باتری ندارن باتریش عوض میکنن میدن به مردم ایفون مدلای دیگش تو ایران اصلا دیگه نیست همش کارکردست ارزش خرید نداره

عاشقم❤️

گوشی خودت ایفونه؟

بله

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

پایین ترا سلامت باتری ندارن باتریش عوض میکنن میدن به مردم ایفون مدلای دیگش تو ایران اصلا دیگه نیست ه ...

همه اینطور نیستن ما دوسه بار ایفونامون دادیم رفت همشون باتری فابریک بودن

الان ۱۳ هم هست تا چن روز پیش دیجی کالا داشت صفرشو

نقدی خریدم ولی خب شما وقتی توان خرید نقدی نداری قسطی بردار اگه اذیت نمیشی برای پرداخت قسط هاش 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نقدی خریدم ولی خب شما وقتی توان خرید نقدی نداری قسطی بردار اگه اذیت نمیشی برای پرداخت قسط هاش

اره فک میکنم باید همینکار کنم تو جعبه میدن یعنی؟ قسطی یا کارکرده؟

شما کدوم مدل خریدی چند خریدی

عاشقم❤️