2777
2789
عنوان

غذای فریزری مادرشوهر

405 بازدید | 17 پست

بضی وقتا که میریم خونه‌‌ی مادرشوهرم اینا، یعنی اکثر وقتا، غذایی که توی فریزر، فریز کرده و مدتی نگه داشته میاره برامون به عنوان شام یا ناهار ...

این کارش رو دوست ندارم واقعا.

مثلا چند وقت پیش مهمون داشت. ما هفته‌ی بعد از مهمونیش رفتیم خونه‌ش غذاهای مهمونی رو از فریزر درآورد داد بهمون

توی خورشت‌هاش دونه های برنج بود 

قشنگ معلوم بود از سر سفره جمع کرده فریز کرده حالا گذاشته برای ما...

جالب اینه که میگه تازه پختم براتون 🤦🏻‍♀️

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منم یه بار اینکار رو کرد من لب نزدم به غذاش، رفتیم خونه به شوهرمم گفتم . دیگه اینگار را نکرد

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
سرزده میرین یا دعوت میکنه خووش؟خب دیگه برای شام نهار نرین فقط عصرونه برین.زشته کارش مگه شما ته مونده ...

دعوت می کنه 

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
اگر دعوت میکنه برید غذای فریزری بخورین ،رفتارش عجیبه! اگر نه سرزده بدون دعوت  میرین که شاید چا ...

دعوت می کنه 

جلوی خودمون میگه که تازه پخته

ولی از فریزر در میاره یخ زده و قالبی می ذاره توی قابلمه 😂

ی بسته غذا فریز کن ببر بگو خونه داشتیم غذا گفتم بیارم شما زحمت نیوفتین

والا به خدا 

دعوت می کنه  جلوی خودمون میگه که تازه پخته ولی از فریزر در میاره یخ زده و قالبی می ذاره توی ق ...

پس عجیبه .

برای مهمون سرزده این کار طبیعیه

این بار ،دعوت کرد رفتین به بهونه کمک کردن برو آشپزخونه و بهش بفهمون که میدونی غذا مونده بهتون میده .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ