2777
2789
عنوان

یا مهدی صاحب زمان😢🥺🥺💔💔

86 بازدید | 4 پست

یا مهدی صاحب زمان،دلم حکایت میکند....

از ظلم این مستکبران،از تو شکایت میکند....

آقا میخوام یکم باهات درد و دل کنم...

آقا جان،مولای ما....

ما دیگه طاقت این همه درد و سختی رو نداریم

اقا فدات بشم

به خدا قسم دیگه نمیدونم چیکار کنم...غصه کی رو بخورم...برای کی گریه کنم...

به خدا نمیدونم برای بچه های فلسطینی گریه کنم،؟

برای بچه های سوریه گریه کنم؟

برای بچه های عراق گریه کنم..؟

برای بچه های گرسنه آفریقا گریه کنم؟

برای بچه های کار گریه کنم؟

برای بچه های زباله گرد گریه کنم؟

برای آوای ۴ ساله که نامادری سنگدلش شکنجش کرد گریه کنم؟

برای بچه هایی که تو کرمان جلو چشم پدر و مادراشون پر پر شدن گریه کنم؟

برای کی گریه کنم؟

برای اون مادری که بچه شیرخواره اش تو بغلش از گرسنگی مرد گریه کنم؟

برای اون پدری بچه هاش رو گذاشته بود داخل سطل زباله چون تیکه تیکه شده بودن گریه کنم؟

برای اون پسربچه ای که مادرش رو جلو چشماش اعدام کردن گریه کنم؟

برای اون دختربچه ای که تن بدون سر پدرش رو بغل گرفته بود گریه کنم؟

اخه قربون دل مهربونت بشم،قربون قلب دردمندت بشم...

ما که میدونیم هرچیزی توی عالم اتفاق می افته شما اولین نفر باخبر میشی و سختی و دردی که میکشی از همه بیشتره..ما میدونیم که این روزا چقدر قلب شما تحت فشاره....به دنبال انتقام از ظالمان هستی ولی تنهایی و یاوری نداری....

قربونت بشم آقاجان

ما رو به حال خودمون رها نکن ای مولای ما...

دوستان لطفا برای آرامش قلب دردمند آقا صاحب الزمان نفری یه آیه الکرسی بخونید...

ممنونم ازتون❤❤❤❤❤❤

به زودی وعده خدا تحقق پیدا میکند و جهان از تاریکی به سمت نور هدایت میشود...در آن روز (( رستاخیز )) صدایی مهیب از آسمان به گوش میرسد و زمین به لرزه در می آید و کوه ها فرو میریزند و آسمان متلاشی میشود و دریا به بیابان تبدیل میشود...ناگاه صدایی طنین انداز از کعبه فریاد میزند "(( انا المهدی ))"و انسان با خود میگوید چه شده است...و آدیمزاد به درگاه خدا فراخونده میشود و اعمال خویش را در این زندگی کوتاه و زود گذر به خدا عرضه میدارد... آنگاه تو  ستمکاران و ظالمان را خواهی یافت که گروه گروه روانه دوزخ میشوند و بر اعمال خود میگریند...و کافران را خواهی دید در حالی که با تن عریان از گوشت یکدیگر میخورند ولکن هرگز سیر نمیشوند..و آنان که آیات عظیم را تکذیب میکردند در آتشی جاودان که هرگز خاموش نخواهد شد میسوزند...این وعده خداست و خداوند در وعده خود تخلف نمیکند...((راست گفت خداوند بزرگ و بلند مرتبه))...🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های عراق چی شد؟؟

چندتا کلیپ دیدم درباره جنایتهای داعش در چندساله گذشته😔😔

به زودی وعده خدا تحقق پیدا میکند و جهان از تاریکی به سمت نور هدایت میشود...در آن روز (( رستاخیز )) صدایی مهیب از آسمان به گوش میرسد و زمین به لرزه در می آید و کوه ها فرو میریزند و آسمان متلاشی میشود و دریا به بیابان تبدیل میشود...ناگاه صدایی طنین انداز از کعبه فریاد میزند "(( انا المهدی ))"و انسان با خود میگوید چه شده است...و آدیمزاد به درگاه خدا فراخونده میشود و اعمال خویش را در این زندگی کوتاه و زود گذر به خدا عرضه میدارد... آنگاه تو  ستمکاران و ظالمان را خواهی یافت که گروه گروه روانه دوزخ میشوند و بر اعمال خود میگریند...و کافران را خواهی دید در حالی که با تن عریان از گوشت یکدیگر میخورند ولکن هرگز سیر نمیشوند..و آنان که آیات عظیم را تکذیب میکردند در آتشی جاودان که هرگز خاموش نخواهد شد میسوزند...این وعده خداست و خداوند در وعده خود تخلف نمیکند...((راست گفت خداوند بزرگ و بلند مرتبه))...🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸