2777
2789

عکس

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت به هیکل خوبی که دارین دماغتون کشیده هست

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 
نسبت به هیکل خوبی که دارین دماغتون کشیده هست

هیکلم ک معلوم نبود 

نه اخه کل صورتم بزرگ میفته وگرنه دماغم اوکیه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
هیکلم ک معلوم نبود  نه اخه کل صورتم بزرگ میفته وگرنه دماغم اوکیه

با یه نگاه عرض کردم به نظرم فقط دماغ بهتون نمیاد کاش یکم تپل تر بود 

عه ینی صورتم دراز نیس

نه زیاد خوب بود فقط دماغ بد نمایی می‌کرد اونم شاید به خاطر عکسه در کل عالی هستین از نظر چهره

نه زیاد خوب بود فقط دماغ بد نمایی می‌کرد اونم شاید به خاطر عکسه در کل عالی هستین از نظر چهره

مرسی عزیزم لطف دارین

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
مرسی عزیزم لطف دارین

ممنون یه لطف میکنید شما هم نظرتون رو درباره من بگین