2777
2789

سلام دوستان این کانال تو ایتا از اصفهان     با سه میلیون برای زایر اولی ها و کسانی که اسم زهرا یا فاطمه دارن یه هفته ای کربلا میبره  

@mesbaho_lhoda

🎉🥳 مژده به همشهریان گرامی و عاشقان کربلا 

📌 حرکت ۲۴دی ماه ، برگشت ۳۰ دی ماه 

🌸 تخفیف ویژه ب مناسبت #تولدحضرت‌زهرا

🎉 کسانی‌که نام شناسنامه ای آنها #فاطمه ؛ #زهرا و یا #فاطمه_زهرا باشد با هزینه #سه‌میلیون تومان ب کربلا اعزام میشوند.🎉

✅ کربلا،نجف،سامرا،کاظمین

✅ زیارت‌های دوره‌ای( کوفه، سهله،دوطفلان،و..)

✅ سابقه درخشان

♥️ پذیرای زائر اولی‌ها با تخفیف ویژه ، از سراسر استان اصفهان #فقط_سه_میلیون_تومان💥

شب لیله الرغائب در کربلا 

🎉🥳 مژده به همشهریان گرامی و عاشقان کربلا 

📌 حرکت ۲۴دی ماه ، برگشت ۳۰ دی ماه 

🌸 تخفیف ویژه ب مناسبت #تولدحضرت‌زهرا

🎉 کسانی‌که نام شناسنامه ای آنها #فاطمه ؛ #زهرا و یا #فاطمه_زهرا باشد با هزینه #سه‌میلیون تومان ب کربلا اعزام میشوند.🎉

✅ کربلا،نجف،سامرا،کاظمین

✅ زیارت‌های دوره‌ای( کوفه، سهله،دوطفلان،و..)

✅ سابقه درخشان

♥️ پذیرای زائر اولی‌ها با تخفیف ویژه ، از سراسر استان اصفهان #فقط_سه_میلیون_تومان💥

✅ رضایت زائرین قبلی(موجود در کانال)

✅ اسکان نزدیک حرم

✅ پذیرایی: صبحانه ، ناهار، شام

💥 پذیرای هیات ها ، جمع های خانوادگی و دوستانه هستیم😎

شماره تماس : 09139584506

09926421433

(شماره ها قابل کپی شدن می‌باشد)

🔗♥️ @mesbaho_lhoda

همراه همیشگی ما باشید ♥️👆جزئیات هر تور درکانال درج میشود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔😔💔💔💔کاش بالای ده سال نرفته هم ،نرفته حساب میشد

عزیزم وارد کانال بشیداگر خارج اصفهان هستید  اخودتون را به مرز مهران برسونید با 2800هم میتونید برید کربلا انشالله قسمتتون بشه