2777
2789

تربیت فرزند ادامه داره

سه ساله ازدواج کردم هرروز با بابام که حرف میزنم میگه زنگ زدی با مادرشوهرت حرف بزنی یا نه😭🤦🏻‍♀️دوماه هر روز یا یه روز درمیون زنگ زدم حالش پرسیدم ی مدت زنگ نزدم دریغ از ی زنگ ببینه مردم یا زنده ام باز بابام میگه تو زنگ بزن😭به خدا کاش انقدر که بابای من به من یاد میده خانواده شوهرمم به شوهرم یاد میدادن 

بالاها همههههههه اینجورین به خدا 

بابای من وقتی مادر شوهرم می‌ره پدر ددر دوور خونه خواهراش میگه چرا با برادر شوهرات و پدر شوهرت غذا نپختی ببری

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم این نشونه شعور ،، شخصیت و اصالت پدر و خانوادته♥️ دیگه‌ اونا ندارن اعصاب خودتو درگیرش نکن&n ...

اخه نمیتونم به بابام دوروغ بگم امروز باز پرسید گفتم یکی دوهفتس زنگ نزدم گفت چرا زنگ نزدی مگه نگفتم زنگ بزن😭خدایی ناراحتم تک عروسم خب وقتی من همش زنگ میزنم دوس دارم اونم درسال دوبار تماس بگیره دلم خوش باشه از من خوشش میاد

اخه نمیتونم به بابام دوروغ بگم امروز باز پرسید گفتم یکی دوهفتس زنگ نزدم گفت چرا زنگ نزدی مگه نگفتم ز ...

به بابات رک بگو بابا وقتی همیشه من زنگ میزنم ولی حالا واسه امتحانی زنگ نزدم میبینم حتا یه تک زنگ هم نزدن و هیچوقت  خودشون به من زنگ نزدند متوجه میشم زیاد با من راحت نیستن و میلی واسه ارتباط زیاد با من ندارن 

در نتیجه منم مزاحمشون نمیشم دیگه تا خودشون زنگ نزنن زنگ نمیزنم 😊😊😊

🖤