2777
2789

اونوقت شوهر من میگه یه تومن پول میزنم به حسابت روزت مبارک منم شماره کارت نفرستادم یه تومن به چه درد من میخوره همسایمون اصن نمیشناسم مامانم داشت تعریف میکرد زنه ۳۵سالشه شوهرش رفته براش یه انگشتر  یک گرمی خریده با گل و کیک یدونم مانتو شبم رفتن خانوادگی بیرون شام حالا من چی خدایا منووووو امشب بکشششش راحت شم 

به مامانشم یک تومن پول داد شوهرم و به مامان خودمم یک تومن

به منم میگه بیا یه تومن بزنم کارتت مگه گدام من با اینکه داره نمیخاد بخره میگه بزار بگذرونمش اینم یه روزه زود تموم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من همونم نمزگیرم به یک تومنم راضی ام بعد چجوریه شماره کارتت و نداره شوهرت عجیبه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

ارایشگرم میگفت یه فامیل داریم با جنگ و دعوا از شوهرش پول میگیره گل و کادو میخره و به اسم شوهرش استوری میکنه

وای که ما چقدر حرص میخوردیم 

نمیدونم چرا یاد اون افتادم😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عزیزم مگه ۱ تومن بده؟؟؟ تو این َشرایط بد اقتصادی ! منم شوهرم ی تومن داد با گل و شیرینی کلی هم خوشحال شدم😁

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

باید به مرد ها بیاموزید 

آقایون معمولا بلد نیستن 

من از قبل میگم چی میخوام 

چون از سوپرایز زیاد خوشم نمیاد 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30