2777
2789
عنوان

شوهر همسایه مون ۵ تومن براش روز زن هدیه خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 28 پست
عزیزم مگه ۱ تومن بده؟؟؟ تو این َشرایط بد اقتصادی ! منم شوهرم ی تومن داد با گل و شیرینی کلی هم خوشحال ...

وضعش خوبه باید طلا بگیره خسیس بازی درمیاره اخه اصلا به خودشم لباس اینا نمیخره به منم مجبوره بخره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعش خوبه باید طلا بگیره خسیس بازی درمیاره اخه اصلا به خودشم لباس اینا نمیخره به منم مجبوره بخره&nbs ...

یه جور رگ خوابشو پیدا کن برات طلا بخره 

بگو نمیخوام ۵۰ گرم بخری  دو سه گرم بخری من راضیم 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بخوره تو سرش یک تومنی ک میخاد بده ب من

منم همین را میگم

برا مقدارش نیست برا شعورشه

امروز رفتیم ببینیم برا من لباس هست بخریم براخودش خرید و امدیم خونه

امش درحال خرید لباس برا خودشه خوشتیپ کنه و هی خیانت کنه

میگفت لباسه بهم میاد گفتم نمیدونم به من چه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
وضعش خوبه باید طلا بگیره خسیس بازی درمیاره اخه اصلا به خودشم لباس اینا نمیخره به منم مجبوره بخره&nbs ...

اها اگه وضعش توپه که  فرق میکنه

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

وضعش خوبه ولی همیشه میگه پول ندارم همیشهههه در حالی که میلیارد میلیارد جا به جا میکنه دل خرید طلا ن ...

چ بد

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

باید به مرد ها بیاموزید  آقایون معمولا بلد نیستن  من از قبل میگم چی میخوام  چون از ...

منم طلا میخوام ولی هرچی میگم انگار نمیشنوه😅

پارسال بعد۱۲سال زندگی واسه اولین بار بردم طلافروشی من انتظار سرویس داشتم ولی خواست انگشتر بگیره سراینکه واسه خواهربرادراش داره و واسه من نه دعوامون شد هیچی نگرفتیم🥺