2777
2789
عنوان

آقایون لطفا یه لحظه تشریف میارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 158 پست
نه چون من خیلی استرسی ام میترسم یه وقت شناسایی شم

🤣منم 

بابا ما الکی میترسیم 

الان بین چمعیت چند میلیونی که تو نینیسایته و بین چند میلیارد تاپیکی که هست و انقدر هم به سرعت تاپیکای جدید میاد

به این راحتیا شناسایی نمیشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث ناز نیست، بحث اینه خانمی که مهربون باشه انگار رد فلگ آقایونه

عصبی باشی میگن گند دماغه

مغرور باشی میگن ببین کیه اصن

دست نیافتنی ک مردا میگن از روی هوسه و گرنه کیه ک از توجه و مهربونی بدش بیاد

خواهشا این تئوری را رواج ندید .باور کنید مهربونی همیشه جواب میده .دخترا اویزون نباشید کافیه .ولی مهر ...

فقط وقتی گفتی دخترا آویزون نباشید

تو ذهنم اومد 

اینجا میزنه خودی بهخودیو..

چون دختری که سبک باشه به درد نخوره

میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی چی سبک باشه؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
درکل همه پیچیده ایم از نظر هم ولی بهت گفتم آسون بدست نیا بعد ازدواجم ناز کردن لازمه 

یعنی حوصله تون میکشه نازدختراروبکشید والااینم حدی داره

بهارتویی ک می آیی،ودست هایم شکوفه میدهندناغافل.......❤️
یعنی حوصله تون میکشه نازدختراروبکشید والااینم حدی داره

خب دیگه ناز لگابزاره میگن با دست پس بزن با پا پیش بعدشم باید ناز بکشیم تا ی حدی شما خودت چون دختری خوشت نمیاد ناز بکشی 

آقا هستم🚫
فقط وقتی گفتی دخترا آویزون نباشید تو ذهنم اومد  اینجا میزنه خودی بهخودیو..

ببین منظورم اینه بیست چهار ساعته پونصدتا پیام و زنگ و کجایی و ازین کارا نکنید .گاهی اجازه بدید اون سراغتون را بگیره .حرف را بگیر .بنده فمنیست شدید میباشم 

لایک نکنید😜

چرا همتون در مورد مردا گارد گرفتید همه مردا که مثل هم نیستن همانطوری که همه خانوما مث هم نیستن خوب و بد تو هر دو جنس هم هست 

حالا جایزه که این همه توهین کنید به مردا و عقدتونو خالی کنید سرشون بابا یکی از اون مردا پدرتونه برادرتونه همسرتونه زشته بخدا همه مردا که بد نیستن مرد خوبم هست دیگه هیولا نسازید از مردا یکم منطقی باشید 

چرا همتون در مورد مردا گارد گرفتید همه مردا که مثل هم نیستن همانطوری که همه خانوما مث هم نیستن خوب و ...

کی گفته هیولا ساختیم؟؟؟؟

سوال پرسیدیم.من خودم همیشه میگم از همه چیز خوب و قد همه جان هست