2777
2789
عنوان

آقایون لطفا یه لحظه تشریف میارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 158 پست
این موضوع به نظرت با حرفی که من زدم ؟!

اخه استارتر گفت دختری که بهتون محبت کنه...نگفت دختر سبکی که بهتون محبت کنه... 

و شما مستقیم گفتی دختر سبک ارزش فلان نداره و اینا منظور استارتر کلا خانوما بود نه دخترای سبک

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داریم راجع به بعدش نظرمیدیم بعدک وارد رابطه میشیدبی احساس وسردمیشیدانگارخانم هااویزونتونن

خب دارم میگم که من خودم اون غرور دخترو برای بقیه ببینم ولی برای من غرور نداشته باشه ستودنیه ولی برعکس این باشه خیر

خب راهش زیاده تا خواستنی بمونن  

یعنی چطور منظورتونه

این همه میگن خانوما پیچیدن مردا که پیچیده ترن

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
اخه استارتر گفت دختری که بهتون محبت کنه...نگفت دختر سبکی که بهتون محبت کنه...  و شما مستقیم گف ...

اون سوال شما واسه رابطس که اون دیگه بستگی به شخصیت ادما داره یه پسر هست الویتش چیز دیگس برای همین انسانا قابل پیش بینی نیستن

درکل همه پیچیده ایم از نظر هم ولی بهت گفتم آسون بدست نیا بعد ازدواجم ناز کردن لازمه 

خواهشا این تئوری را رواج ندید .باور کنید مهربونی همیشه جواب میده .دخترا اویزون نباشید کافیه .ولی مهربون و صمیمی باشید اجازه بدید عشق قشنگ ترین صورت خودش را بهتون نشون بده و شما این عشق را به طرفتون تقدیم کنید .گول این حرفا را هم نخورید 

لایک نکنید😜