2777
2789
عنوان

آقایون لطفا یه لحظه تشریف میارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 158 پست
خب دیگه ناز لگابزاره میگن با دست پس بزن با پا پیش بعدشم باید ناز بکشیم تا ی حدی شما خودت چون دختری خ ...

به خدا الان برعکس شده دختراسعی میکنن حرفی برخلاف خواسته پارتنرشون نزنن چون سریع بهشون برمیخوره این ماییم ک خیلی توی حرف هامون محتاطیم

بهارتویی ک می آیی،ودست هایم شکوفه میدهندناغافل.......❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا الان برعکس شده دختراسعی میکنن حرفی برخلاف خواسته پارتنرشون نزنن چون سریع بهشون برمیخوره این م ...

خب دیگه چون سعی کردین راحت بدست بیاین پسرام میگن این نشد بعدی

آقا هستم🚫

دخترا چرا درباره آقایون اینقدر بد حرف میزنید ؟؟؟ باباها و دایی ها و داداش ها و عمو ها و کلا فامیل چقدر مرد های واقعی دیدیم بینشون ؟ قطعا خیلی 

پس چرا اینقد بد درباره مردها حرف میزنید .یه روزی هم عاشق یکی از همین کسایی میشید که الان جبهه گرفتید براشون 

لایک نکنید😜

نه نه اتفاقاخیلی جدی بودیم اولش به قول شمااون غرور وداشتیم امابعدش یک حس دیگه اومدجای اون غروره اماالان سعی میکنیم طرفمون روناراحت نکنیم چرا اینطوری میشه نمیدونم

بهارتویی ک می آیی،ودست هایم شکوفه میدهندناغافل.......❤️
کی گفته هیولا ساختیم؟؟؟؟ سوال پرسیدیم.من خودم همیشه میگم از همه چیز خوب و قد همه جان هست

کامنتارو رو بخونید که خوندید یه میگه بلا نسبت خرن یه میگه پشمالو عقده ای دو قطبی  فلان فلان فلان زشته والله این حرفا قبول دارم بیشتر خانوما از دست شو هراشون در عذابن ولی همه رو با یه چوب نزنید 

نه نه اتفاقاخیلی جدی بودیم اولش به قول شمااون غرور وداشتیم امابعدش یک حس دیگه اومدجای اون غروره اماا ...

حتما مشکلی چیزی دیگه داره بعدشم اینو بدون راحت بدست نیا 

آقا هستم🚫
شانس خوبی داری چون پسری که مهربون باشه گیر هر کسی نمی افته 

کاش همیشه دو طرفی که مثل همن گیر هم بیفتن، خیلی سخته انقدررررر بخاطر مهربون بودن آسیب ببینی فقط چون دلت نمیاد کسی ناراحت شه

همه که اینطوری تنوع طلب نیستن

کافر همه را به کیش خود پندارد😏

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری