2777
2789
عنوان

آقایون لطفا یه لحظه تشریف میارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 158 پست
خداخوشحالت کنه که دلمونو شاد کردی😅😅😅

همیشه بخندی    

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگه اقابون چرااینقد خرید

خدا جنس زن را (حضرت حوا ع) را به در خواست حضرت آدم آفرید .... 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اگه خانوما برای آقایون خواستنی هستن پس باید وقتی بدستش آوردن همچنان براشون اون دختر خواستنی بمونه و ...

درسته می گی در صورتی که بخوان . بیشتر دخترها متاسفانه قبل آزمایش میزان دوست داشتن پسرها و دلیل این خواسته شدن و محبت و توجه از سمت پسرها رو می زارن پای عشق ....

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
دقیقا...سوال منم هست

ببین چه دختر چه پسر می خوان از هم شناخت بیشتری پیدا کنند البته اون های که دنبال شریک زندگی هستن . بعضی ها هم برای تفریح و سوء استفاده می آن جلو . شما 

پرسیدی ازش چرا مرد توجه اش هستی و دلیل این پیگری اولیه چیه ؟ 

عصبی باشی میگن گند دماغه مغرور باشی میگن ببین کیه اصن دست نیافتنی ک مردا میگن از روی هوسه و گرنه ک ...

نه عصبی باشید نه... ببین اول چقدر شناخت داری ازش آیا طرف هم کلاسی دانشگاهیتونه . همکاره . همسایه است ... اینجا رعایت ادب و احترام و سلام و علیک و ارتباط درسی و کاری به رعایت خطوط ... اشکال نداره بالاخره یه شناختی داری ازش وقتی پاشو فراتر گذاشت ازش بپرسی دلیل کارشو و خودت هم درصدی اطلاعات داری که آیا این به درد زندگی می خوره یا نه . نه اگر پسر رو توی کوچه و خیابون دیدی و 

آشنا شدی و صرفه به خاطر پیگیر بودنش و قیافه خوش ات آمده باز فرق داره ....

درسته می گی در صورتی که بخوان . بیشتر دخترها متاسفانه قبل آزمایش میزان دوست داشتن پسرها و دلیل این خ ...

خب خودتون دارین میگین توجه و محبت پسرا رو جدی میگیرن پس یعنی توجه محبتتون الکیه برای یه دختر در ابتدای روابط؟پس شما نباید بگین متاسفانه دخترا این محبت هارو جدی میگیرن باید بگین متاسفانه پسر ها محبت و توجهشون از سر علاقه نیست و الکیه

اینکه یه نفر محبت و توجه یه نفر رو پای علاقه بذاره تاسف نداره.اینکه یه نفر الکی برای گول زدن یه نفر دیگه بهش محبت کنه تاسف داره

دقت بفرمایید که که کلمه متاسفانه رو کجا و برای کی باید بکار ببرین!

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...