2777
2789

ناراحتم برای تمام مردایی ک جیبشون خالیه 

کاش همه زنایی ک میدونیم همسرامون جیبشون خالیه سکوت نکنیم و ما بریم به همسرمون خوشحالی و امید بدیم

امسال خودمم بخاطر  یه مسائلی دستمون خالی شد  و ن روز تولدم ن شب یلدا  و ن فردا   نمیتونیم مثل سال گذشته باشیم

برام مهم نیست اما فهمیدم برای شوهرم مهمه شب یلدا شوهرمو میدیدم ک چشم انتظار واریز حقوق بود ک بره چیزی بخره اما پولی واریز نشد و همسرم شرمنده و بغض داشت اما با همون سفره خالی  همش میخندیدم وو اما اون ناراحت بود ..از دیروز هم همسرمو میبینم ک  ناراحته حرف نمیزنه و هر پیامکی میاد میگه  کادو روز زن رو واریز کردن حتما  (هرسال بهمون پول روز زن ووو میدن از طرف کار همسرم اما امسال انگار خبری نیست) شوهرم تنها امیدش همین پوله  ک برام کادو بگیره اما میترسم ک باز شرمنده بشه با وجود اینکه من ناراحت نیستم

فردا میخوام بهش بگم وجودت سلامتیت و بودنت برام بهترین کادو روز زنه 

خانما بیاین اگه امسال کادویی نگرفتن  دلگیر نشیم نگید همسرم داره و نمیخره مردا غرور دارن شاید واقعا ندارن و پیش شما نمیگن .منم اگه نمیدونستم از وضعش هیچ وقت باور نمیکردم ک شوهرم نداره اما میدونم ک امسال محل کار همسرم  دارن به کارمنداشون  نامردی میکنن بودجه هست اما بهونه میارن خدا ازشون نگذره 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر خوشبختی داری. چون خانم فهمیده ای داره. خدا برای هم نگهتون داره و خاطر این درک و سازش مطمئنم یه روزی روزیتون زیاد و پربرکت میشه. 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

اخ دقیقا

اخ دقیقاااا

حققق گفتی

من میترسم بابام شرمنده بشه حلوی مامانم بخاطر اینکه مثل بقیه طلا و ... نخریده

همیشه یه جعبه شیرینی و حتما میگیره

ما هم باهمون شادیم😍

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اسی اشکمو درآوردی ک اه🥲

فقط بغلش کن و هی بگو همین ک کنارمی برام انگار دنیارو دادن🥺عی بابا

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨