2777
2789
عنوان

فردا چ روز سختیه برای مردایی ک جیبشون خالیه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت برای هیچ مردی نسوزه چون مردا دلشون هیچ وقت واسه زنا که صب تا شب بشور بساب و بچه داری باخلاق باشن ...

اینطوری نگو همه مردا ک اینجوری نیستن  بخدا هستن مردایی ک از ته دل زناشونو درک میکنن . نمیگم همه یه طورن اما داریم مردایی ک میفهمن زناشونو 

❤️کاربری دست سه نفره❤️
دلت برای هیچ مردی نسوزه چون مردا دلشون هیچ وقت واسه زنا که صب تا شب بشور بساب و بچه داری باخلاق باشن ...

آفرین

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
بله مثل یه نامه عاشقانه یه پیاده روی دونفره یه روز بگه به مناسبت این روز تمام کار خونه بامن ،خیلی کا ...

اونم کادوی آنچنانی.بخاطر چشم و هم چشمیه همش.و اینکه استوری کنن بکنن تو چش مردم

درسته برای اونا هم سخته درک میکنم 

منم ۱۳ساله با این همسرم زندگی میکنم توقعی اصلا ازش ندارم .فدای سرش اگه نتونه کادو بده مهم اینه کانون گرم خانواده مون رو پر از آرامش می‌کنه مهم اینه می‌دونم داره تلاش میکنه

منم همینطورم شوهرم این ماه تمام حقوقشو دادیم ب قسط و.... هیییچیییی نداریم الان دیشب بهم گفت یعنی من واسه زنم کادو نخرم؟؟منم گفتم همین ک تنت سالم و سلامته واسم ی عالمه ارزش داره خودت کادویی عزیزم انقدر بهش امید دادم ک ولی من ک میدونم الان تو دلش داره کلی غصه میخوره و ناراحته...🤧🤧🤧😖😖😪الهی بمیرم براش واقعاااا خییییلیییی سختهه

خداروشکر زندگیم روی رواله دیشب بهم گفت چی میخای برات بگیرم گفتم هیچی..... فقط سلامتی و خودش و بچه هام برام مهمه این مناسبتا میاد ومیره....سر اینجور چیزا جنجال ب پا نمیکنم...البته قبلا ک خام و جوونتر بودم خیلی ناراحت میشدم ولی الان خیلی وقته این چیزا برام مهم نیست چون میدونم همسرم آدم بی تفاوتی نیست و اگر در توانش باشه مضایقه نمیکنه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

زنا  همسون فهم و شعور و درک دارن بلااستثنا  اما این مردا هستن که بلد نیستن حداقل یک شاخه گل یا یک جفت جوراب  برای زناشون کادو بگیرن  وگرنه زن حالیشه که مرد نداره 

اونجاهایی هم که دعوا ب پا میشه اونجاست که مرد برا همه چیز پول داره برا زنش نداره یا داره و خساست میکنه 

حقیقتا برای منم مهم نیست 

طفلی ها تو کل سال این همه خرج میکنن همین یه روز که نیست 

اما خوب واقعا دلسوزی برای یه سری از آقایون حرومه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شوهر من پارسال یکم اوضاع مالیش بهم ریخت 

اونم ب خاطر خرید خونه و اینا....

روز مادر واسه مامان خودش و مامان من گرفت 

ولی واسه من نه

منم میدونستم اونارو مجبوره چون توقع دارن

ولی خب من از شرایطش آگاه بودم

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶