2777
2789
عنوان

فردا چ روز سختیه برای مردایی ک جیبشون خالیه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 120 پست

موافقم 

ب همسر منم از محل کارش هدیه میدن ب مناسبت روز زن.. گفتم فیفتی فیفتی .. ولی اگر نداد و لازمش داشت نمیخوام چیزی بگم 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم جهان به چه می اندیشن اونوقت ما درگیر چه مسائل پیش وپا افتاده ای هستیم کادو بخرن  نخرن هیچ ...

مهم کادو نیس

مهم اون ارزش دادنه

مهم توجهه

مهم محبته

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

کسی که شوهرش خوبه خوش اخلاقه خسیس نیست واسه کادو نخریدن ناراحت نمیشه.زنها با یه جمله ی‌محبت آمیز هم راضی ان

مردها بعضی وقتا فکرمیکنن زن فقط مادیات و طلا دوست داره ولی واقعا اینجور نیست زنا تو بدترین شرایط میسازن بشرطی که شوهر خوب باشه و عشق باشه بینشون

مگه همیشه باید کادوبخرن والا من با ی شیرینی راضیم ک اونم نمیخره مهم ارزش داشتنه . مهم رفتاره.... چ داشته باشه چ نداشته باشه بی اهمیتع نسبت ب این موضوع ن فقط روز زن حتی تولدمم انگارن انگار من رفتم برای خودم کیک خریدم تولدم🥲دلم برای خودم میسوزه . اونوقت من همیشه میگرفتم براش ولی روز مرد منم نمیگیرم 

حالا ما برعکس سالهای اول نداشت منم توقعی نداشتم اما الان داره ولی برای هیچ مناسبتی چیزی برام نمیخوره در عوض برای مادر خودش چه ها که نمیکنه من نمی‌گم برای اون نکنه ولی پس من چیم این وسط ای کاش منو وارد زندگیش نمی‌کرد میموند ور دل مامانش الان با وجود بچه هام فقط باید بسوزم و بسازم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
تو خیلی خانم خوبی هستی خوشبحال همسرت که همچین خانمی رو داره  ان شاءالله خوشبخت بشین ❤️

ممنون عزیزم . بی انصافی نباید کرد پارسال برای هر مناسبتی برام طلا میخرید یا پول میداد چیزی کم نذاشته برام اما امسالو  محل کارش حقوق دیر واریز میکنن هرچی هم میاد میره برای بدهی امید همسرمم کادو یلدا و روز زن و پاداشایی بود ک هرسال میدادن اما امسال خبری نیست ..دلم میگیره ن از این که کادو نمیگیره دلم از این میگیره ناراحت ک میشه حرف نمیزنه چشاش ناراحته ..دلم آتیش میگره وگرنه فردا هم مثل روزای دیگست اما ارزش اینو نداره شوهرم ناراحت بشه

❤️کاربری دست سه نفره❤️
حالا ما برعکس سالهای اول نداشت منم توقعی نداشتم اما الان داره ولی برای هیچ مناسبتی چیزی برام نمیخوره ...

شوهرمنم همینه میگه برا مامانم چی بخریم خب پس من چی .منم نمیگم نخریم اتفاقا خودم میرم برای مادرشوهرم کادومیخرم ولی ناراحت میشم میبینم براش مهم نیس

مهم کادو نیس مهم اون ارزش دادنه مهم توجهه مهم محبته

بله مثل یه نامه عاشقانه یه پیاده روی دونفره یه روز بگه به مناسبت این روز تمام کار خونه بامن ،خیلی کارا میشه کرد که خوشحال شد خانومای امروزی همه رو تو کادو می بینن متاسفانه

شرایط همسرتون مثل همسر منه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶