2777
2789
عنوان

مادرشوهرا تروخدا اینجوری نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 109 پست
جالب اینجاس خدایی نکرده ی اشغال زمین باشه ابروتو میبرن 

دقیقا

مادرشوهر من یکسره گیر میده چرا این لباسو تن بچه کردی؟

چقد دور دهنش کثیفه، مگه صبح بیدار شده صورتشو نشستی؟

کتری‌ت چقدر جرم گرفته!

سرامیکاتون چقد لکه داره!

بعد با این اخلاقاشون انتظار دارن سرزده بیان و ما هم با روی باز استقبال کنیم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس خانم درست نیست مادرشوهرت رو نفهم خطاب میکنی واقعا از یه دختر تحصیلکرده بعیدهدکه اینجوری نسبت به ...

از امضات معلومه کسی باهات بحث نکنه ارامشش بیشتره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خواهرشوعر وا !!یعنی مادر من خونه پسرس بخواد بره باید با هروس هماهنگ کنه؟!!برا مادر خودتم همینو میگی ...

من بله همینو میگم

هرکسی برای زنگیش پلن داره

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
عروس خانم درست نیست مادرشوهرت رو نفهم خطاب میکنی واقعا از یه دختر تحصیلکرده بعیدهدکه اینجوری نسبت به ...

خونه دوتا خیابون اونطرفتر نیستا، از شیراز رفته مشهد گیرم اصلا اینا مسافرت بودن ،گیرم کرونا داشته باشه آدم ،گیرم یه مشکلی داشته باشه الان اون مادرشوهر کدوم گوری باید بره، انقد بدم میاد میخاید بگید مثبت نگرید اه اه

..........
بخدا الان گیج شدم نمدونم چیکار کنم

نهار از بیرون بگیر و بگو فردا امتحان داری . همسرت از مادرش پذیرایی کنه.برنامه زندگیتو بهم نزن

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

خونه پسرش؟؟

ما قاقیم تو خونه؟؟

مگه کلفت خودش و پسرشیم؟؟

اون خونه برای عروسشم هست.

بی احترامیه ک سرزنده مهمون راه دور بشی.حالا میخواد مادر ادم باشه میخواد مادر شوهر!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

مهمون سر زده احترام نداره اون اگر ادم بود بی اطلاع نمی اومد بارها براخودم پیش اومده هیچی نبوده خودمون یه جوری سر کردیم ولی  برااون باید قرض کتیم وبه ادم وعالم روبزنیم وبهترینارو فراهم کنیم چون میرن پشت سرمون صحفه میزارن 

چرا متأسفانه ... بعد آدمی که سرزده میره مهمونی یعنی اهل تشریفات نیست یعنی درک میکنه که مهمون سرزده م ...

کی گفته ادمی که سر زده میره دنبال تشریفات نیست؟ اتفاقا شاید دنبال اتویی چیزیه بالاخره که چی استاتر باید یه پذیرایی بکنه ازش یا نه؟ نمیتونه خشک و خالی بزاره که . تازه باید دم پرش هم بگرده . چه بخواد چه نخواد از درس و امتحانش میمونه چون فکر خیالش پیش مادر شوهرس.  

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
دقیقا مادرشوهر من یکسره گیر میده چرا این لباسو تن بچه کردی؟ چقد دور دهنش کثیفه، مگه صبح بیدار شده ...

همون یکی نیس بگه بتوچه 

اصلا من دلم میخاد تو گندو کثافط زندگی کنم تورو سننه 

تو خیلی هنر میکنی سرتو بکن تو زندگی خودت 

دی شب قبل شام دو دیقه رفتم پایین تا شوهرم بیاد بچم بازی کنه بعد گفتم مامان شام بیا بالا گف ن بد من سفره انداختم خوردیم اومدهدبالا برا شام 

جالب اینجاس من باردارم ی بچه ی ساله ام دارم اومد صبحش گف چته گفتم پاهام جون نداره پاشم حالم بده ی لبخند زد رف لامصب ی بشقاب غذا نداد لاعقل نوه اش گرسنه نمونه کار کردنش ب جهنم وگرنه اینجیزا وظیفه نیس سواب داره

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
چرا اینجوری فک نمیکنین که میخواسته شما رو سوپرایز کنه یا حداقل پسرشو ؟ 

🤣🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزدلم خونه پسرش هست  اما سوال اینه: خب پسرش شام و ناهار میپزه؟؟ پسرش درس میخونه و امتحان می ...

اگه تایپیکم رو کامل بخونی نوشتم شاید فرصت اطلاع دادن نداشته .شاید نخواسته عروس رو به زحمت بندازه و اینکه گفتم خونه پسرشع یعنی عروس باید بدونه که به خاطر همسرش باید به خانواده همسر احترام بزاره و این احترام باید دو طرفه باشه یعنی من مادر  خونه دخترم یا پسرم میرم و عروس و داماد باید به خاطر همسرشون احترام مادر رو نگه دارند 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره