2777
2789
عنوان

مادرشوهرا تروخدا اینجوری نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 109 پست
عروس خانم درست نیست مادرشوهرت رو نفهم خطاب میکنی واقعا از یه دختر تحصیلکرده بعیدهدکه اینجوری نسبت به ...

متاسفانه خونه پسرش هم باشه بازم باید یه سری پذیرایی ها و تدارکات دیده بشه و وظیفش به عهده‌ی عروسه. دیگه باز بگین خونه پسره خونه پسره

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
خواهرشوعر وا !!یعنی مادر من خونه پسرس بخواد بره باید با هروس هماهنگ کنه؟!!برا مادر خودتم همینو میگی ...

مگه نمیدونی تو نی نی سایت حق با عروسه .اینجا فقط عروسا مظلومن .الان همه بهت ریپ میزنن که حق با عروسه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس خانم درست نیست مادرشوهرت رو نفهم خطاب میکنی واقعا از یه دختر تحصیلکرده بعیدهدکه اینجوری نسبت به ...

عجب

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست
ادم خونه دیگران میره باید قبلش خبر بده مخصوصا مهمان راه دور که قطعا داره واسه چند روز میره خداییش ...

افرین به شما

جالب اینجاست با اینهمهتازه هنوز افرادی هستن که منو متهم کردن

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست
خواهرشوعر وا !!یعنی مادر من خونه پسرس بخواد بره باید با هروس هماهنگ کنه؟!!برا مادر خودتم همینو میگی ...

شما دنبال چی هستی از گفتن این حرف؟

پس میخواد بره خونه خالی مبل و پرده ها رو تماشا کنه؟؟؟

شاید نیستن شاید هیچی برا پذیرایی نیس شاید مشکلی باشه نخوان کسی بدونه 

هر کسی باید اینو بدونه که نباید بی هماهنگی جایی بره.  مادر و خواهر و عمه و خاله همگی شاملش میشه.

عزیزم اصلاً خودت رو ناراحت نکن و ملزم نکن که خودت رو پاشی خونه رو تمیز کنی ناهار آماده کنی شما ناهارو از بیرون بگیر شبم حاضری درست کن برو تو اتاق درستو بخون خیلی خیلی راحت و با آرامش بهش بگو ای کاش شما قبل از اومدن هماهنگ می‌کردی چون فصل امتحانات منه برو تو اتاق درس بخون اونم تنها بمونه تا اینکه بفهمه اشتباه کرده عزیزم اگر حد و مرز آدم‌ها رو تعیین نکنی این شمایی که مقصری و بازنده‌ای

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
وای چقد بی شعور خدا بهت صبر بده من از مادرشوهرم گله میکنم دو کوچه اون طرف تره، قبل اومدن خبر نمیده ...

مادرشوهر منم همینه از قصد اینجوری میاد ببینه خونه زندگیت چه وضعیه😐مال ما که وقتی میاد داره با من احوالپرسی میکنه چشمش تو آشپزخونس ببینه ظرفا شستس... تا این حد چندشه

غیر منطقیه حرفت.

هرکس بخواد یه شهر ویگه بره خونه هرکسی باید خبر بده چه مادر باشه چه مادرشوهر 

آمدیم نبودن یه جایی بودن نتونستن برن دنبالش .

والا من همین شهر خونه مامان خودم زنگ میزنم باشن مامان خودم هک زنگ میزنه بعد میاذ

متاسفانه خونه پسرش هم باشه بازم باید یه سری پذیرایی ها و تدارکات دیده بشه و وظیفش به عهده‌ی ...

چرا متأسفانه ... بعد آدمی که سرزده میره مهمونی یعنی اهل تشریفات نیست یعنی درک میکنه که مهمون سرزده میری نباید متوقع باشی و با پسرش و عروسش احساس خودمونی بودن میکنه  مگه اینکه میزبان خودش خیلی به خودش سخت بگیره .اسی میتونه خیلی مودبانه به مادرشوهرش بگه کاش اطلاع میدادی تا تدارکات بهتری براتون ببینم 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عزیزدلم خونه پسرش هست  اما سوال اینه:

خب پسرش شام و ناهار میپزه؟؟

پسرش درس میخونه و امتحان میده؟؟؟

پسرش برنامه هاش به هم میریزه؟

اصلا اینا رو ولش کن سوال بعدی و مهم تر این هست در عالم انسانیت، آیا استارتر رو نباید آدم حسابش کرد؟؟؟؟