2777
2789
عنوان

مادرشوهرا تروخدا اینجوری نباشین

1980 بازدید | 109 پست

دوریم از هم ما مشهدیم اونا شیرازن

نیم ساعت پیش زنگ زده که بیاین دنبالم من اومدم مشهد

بدون هیییییچ خبری

منم هم شاغلم

هم دانشجوام

امروز مرخصی گرفته بودم برای امتحان فردام بخونم

نهار و اینام درست نکردم چون وقت نداشتم از صبح فقط درس خوندم گفتم حاضری میخوریم

من نمیگم نیاد حداقل یک روز قبلش خبر بده بیاد یکسال بمونه اصلا

نمیدونم چیکار کنم با این مادرشوهر نفهم

والا ما خونه همسایه دیوار به دیوار بخوایم بریم از دو روز قبل خبر میدیم

مادرشوهرا تروخدا اینجوری نباشین بخدا عروسا نوکر شما نیستن اونا هم برنامه خودشونو دارن

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس خانم درست نیست مادرشوهرت رو نفهم خطاب میکنی واقعا از یه دختر تحصیلکرده بعیدهدکه اینجوری نسبت به بزرگترش حرف بزنه .عروس خانم شاید نخواسته به زحمت بندازتت و براش تدارکات و مقدمات ببینی .شاید مسافرتش یکدفعه پیش اومده درضمن خونه تو نیومده خونه پسرش اومده 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چقد آخه بی فکرن اینجور مادر شوهرا کاشکی یکم عروسارو درک کنن

بخدا الان گیج شدم

نمدونم چیکار کنم

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست
وای چقد بی شعور خدا بهت صبر بده من از مادرشوهرم گله میکنم دو کوچه اون طرف تره، قبل اومدن خبر نمیده ...

جالب اینجاس خدایی نکرده ی اشغال زمین باشه ابروتو میبرن 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
خواهرشوعر وا !!یعنی مادر من خونه پسرس بخواد بره باید با هروس هماهنگ کنه؟!!برا مادر خودتم همینو میگی ...

ادم خونه دیگران میره باید قبلش خبر بده

مخصوصا مهمان راه دور که قطعا داره واسه چند روز میره

خداییش من نه خودم درس میخونم نه بچه هام محصلن، ولی الان دیگه میدونم فصل امتحاناته و خونه خیلی از اقوام نمیریم چون یا خودشون دانشجوعن یا بچه هاشون مدرسه ای هستن

وای چقد بی شعور خدا بهت صبر بده من از مادرشوهرم گله میکنم دو کوچه اون طرف تره، قبل اومدن خبر نمیده ...

همین

به شوهرم گفتم نهار بگیره حداقل

اما نمیدونم خونه رو چ کنم

خیلی مرتب نیست

واسه ما طبقه پایین ماس روزی چهار بار میاد خونه ما وقتو بی وقت 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
عجب بی فکره شوهرت بگه مامان خبر بده  یهو نباشیم  خودش فکر نمیکنه ممکنه نباشین؟

نمیدونم والا

خیلی اعصابمو خورد کرده