2777
2789
عنوان

رئیسم اذیتم میکنه

151 بازدید | 19 پست

تازه کارم بعد ۱ ماه حقوق همه رو داده حقوق منو نداده 

تازه بهش میگم حقوقمو بده میگه تو خو کار نمیکنی و فلان و.... امش میپیچونه

تروخدا بگید چی کار کنم پولمو بده ی هفتس داره منو میپیچونه  

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

به محض اینکه پول رو بهت داد بزن بیرون

عزیزم از این کار دراومدم دیگه میگم حقوق این یک ماه که کار کردم حساب کتاب کن ، که میپیچونه

چون همش ازم کار میکشید الکی ، می‌گفت فلان جا چرا کثیفه تمیزش کن در صورتیکه اینا وظیفه خدمه نظافتچی 

دیدم اینجوریه در اومدم  الانم لنگ حقوقم

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیاست حذف بگیر بیا بیرون

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

با سیاست حذف بگیر بیا بیرون

متوجه منظورت نشدم عزیزم 

منم مثل تو. الان شیش ماه گذشته ولی نداد

کارت چی بود ؟ چند باید بهت میداد؟

با این رعیسای گدا صفت دزد بلید به زبون خودش صحبت کرد انقدر آبروشون ببری جلو هرچی همکار و آدمه شاید ترسید داد  

متوجه منظورت نشدم عزیزم

با حرف سیاست پول و حقتو بگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کارت چی بود ؟ چند باید بهت میداد؟با این رعیسای گدا صفت دزد بلید به زبون خودش صحبت کرد انقدر آبروشون ...

۷،۸ تومنش مونده بود از ماه آخر نداد هردفعه هم میگفت میدم ولی الکی میگفت حتی دعوا هم کردم جواب نداد

با حرف سیاست پول و حقتو بگیر

چجوری اخه؟ 

باور کن از اول مودبانه درخواست حقوقمو دادم سین نزد پیام‌آور زنگ میزدم جواب نمی‌داد  

دیگه چطور سیاستی منظورته ؟چی بگم

۷،۸ تومنش مونده بود از ماه آخر نداد هردفعه هم میگفت میدم ولی الکی میگفت حتی دعوا هم کردم جواب نداد

برو محل کارش آبروشو ببر 

قرار داد نداشتی ؟ 

چجوری اخه؟ باور کن از اول مودبانه درخواست حقوقمو دادم سین نزد پیام‌آور زنگ میزدم جواب نمی‌داد دیگه ...

با سیاست بله چشم حق با شماست شما درست میگید