خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
عزیزم از این کار دراومدم دیگه میگم حقوق این یک ماه که کار کردم حساب کتاب کن ، که میپیچونه
چون همش ازم کار میکشید الکی ، میگفت فلان جا چرا کثیفه تمیزش کن در صورتیکه اینا وظیفه خدمه نظافتچی
دیدم اینجوریه در اومدم الانم لنگ حقوقم
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
با این رعیسای گدا صفت دزد بلید به زبون خودش صحبت کرد انقدر آبروشون ببری جلو هرچی همکار و آدمه شاید ترسید داد
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
باور کن از اول مودبانه درخواست حقوقمو دادم سین نزد پیامآور زنگ میزدم جواب نمیداد
دیگه چطور سیاستی منظورته ؟چی بگم
۷،۸ تومنش مونده بود از ماه آخر نداد هردفعه هم میگفت میدم ولی الکی میگفت حتی دعوا هم کردم جواب نداد
برو محل کارش آبروشو ببر
قرار داد نداشتی ؟
چجوری اخه؟ باور کن از اول مودبانه درخواست حقوقمو دادم سین نزد پیامآور زنگ میزدم جواب نمیداد دیگه ...
با سیاست بله چشم حق با شماست شما درست میگید