2777
2789
عنوان

بچها دعام میکنید دارم از استرس میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس آیه الکرسی خوندم برات خدا خودش کمکت کنهاگه میتونی برو پلیس فتا بهترین راه حله

خیلیییی ممنون

اگه برم پرونده درست میشه برام؟

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

اگه به سن قانونی رسیدی میتونی بری پلیس فتا شکایت کنی اونجا اصلا به خانوادت اطلاعی نمیدن بعد مشاوره پلیس فتا هستش به صورت انلاین میتونی از این راه هم اقدام کنی اگه نمیتونی بری کمکت میکنن ولی دیگه اصلا جواب ش نده تا بری واسه شکایت 

اگه به سن قانونی رسیدی میتونی بری پلیس فتا شکایت کنی اونجا اصلا به خانوادت اطلاعی نمیدن بعد مشاوره پ ...

خوانوادم میدونن

منظورم بقیست

اول از همه اشنباه کردی که ازش گوشی گرفتی

و بعدش اشتباه کردی که به بهونه گرفتن عکس و فیلما رفتی خونش و بهت تجاوز کرد

حالا من بهت میگم که دوباره اشتباه نکن و حتما برو پلیس و گزارششو بده

چون مطمئن باش این آدم دست از سرت برنمیداره و اینسری یا حامله ت میکنه یا ایدز میگیری

اگرم نمیخای بری پیش پلیس،گوشیتو خاموش کن و خودتو از دسترس این آدم خارج کن، مثلا برو یه شهر دیگه

اول از همه اشنباه کردی که ازش گوشی گرفتیو بعدش اشتباه کردی که به بهونه گرفتن عکس و فیلما رفتی خونش و ...

😭😭اره واقعا اره 

خدا بهم رحم کنه