2777
2789
عنوان

بانامزدم همش اختلاف داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 84 پست
قبلش رل بودیم اتفاقا خعلیم  خوب بود ب قولش عاشقم شده بود اخلاقش خعلی خوب بود خعلی، بعد نامزدی ک ...

شکاکه دیگ ببخشید چون خودش نگاه بد داره برا همون می‌ترسه نگا بد کنن

مشاوره برين هتل هم قبول نکن چون اینجور آدما بعد رابطه سرد تر میشن

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی چ بد💔💔💔💔  طلاق حتی تو قرآن هم اومده چرا اینجورین؟  ـ

بابام خعلی تعصبیه ودر حق ما خعلی کوتاهی کرد ومیکنه! من ازخونه بابام گفنم برم ب اون پناه ببرم ولی فهمیدن بدترین کارو درحق خودم کردم 🖤

بابام خعلی تعصبیه ودر حق ما خعلی کوتاهی کرد ومیکنه! من ازخونه بابام گفنم برم ب اون پناه ببرم ولی فهم ...

اینجوری بدتر میشه تو الان خیلی فرصت های بهتر داری نا امید نشو بنظرم سعی کن مستقل شی و شاغل بشی بعد ازدواج کنی 

حواست باشه، تهمت نمیزنم ولی همسر سابق من در دوران نامزدی یک بار که از هم دور بودیم س ک س چت خواست، ب ...

منم نمیخام برم ولی بااصراراش منو دیووونه کرده همشم دعوا داریم میگه تودرحق من کوتاهی میکنی  خسته شدم ازدستش ، عصرم از قصد جوابشو ندادم، چون دیگ حتی دلم نمیخاد باهاش چت کنم 

بابام خعلی تعصبیه ودر حق ما خعلی کوتاهی کرد ومیکنه! من ازخونه بابام گفنم برم ب اون پناه ببرم ولی فهم ...

اسی اگه ارامش میخای ونمیخای سر از دیونه خونه دربیاری جداشوکاری ب اعتقادات خانوادت نداشته باش این هر روز بدوبدترمیشه من بعد۷سال دیگه نای تحمل ندارم ومیخام جداشم 

الان طلاق بهتره تا خدای نکرده بعدا بگیری حتما مشاوره قبل ازدواج برو که البته آدمای این شخصیتی معمولا ...

ارخ هزیزم، ولی واسه طلاق باید ی پشتوانه داشنه باشم ک ندارم 🖤😇

اخه تا ۴ ۵ صب چیز چت چه سودی داره😐😂

منم همینو میگم خسته شدم، دوس دارم راجب خودمون بحرفیم راجب زندگیمون ایندمون بارها هم گفتم ولی همش دعوا دعوا ک تو حس منوب رخم میکشی 

میخای باهاش بری هتل؟  به هیج وجه قبول نکن ممکنه بعدش نامزدی رو به هم بزنه و دیگه نخادت

ن میدونی بعدش چی میگه میگه همونطورک بامن اومدی هنل خدامیدونه قبلا باچندصدنفر رفتی اسی ولش کن 

ولش کن این بی ناموس رو با خواهر خودش س ک س چت کنن خوشش میاد حرومزاده مادر خراب 

کلا خانوادش خعلی پسر سالارن، پسراشونو خعلی دوست دارن ب دختر زیاد بهانمیدن اینم اینجوری بار اومده واس همین همش کنترلم میکنه ! مادرشوهرم میزنه تودهن دخترش اگ با پسرش یکی ب دوکنه

اره کارای خاک برسری

اره فهمیدم یه چیز رو دوستانه بهت میگم اینکه رابطه خوبی نداره باهات به جز وقتایی که ... میخاد ازت حالا همون پیام..

ممکنه هدفش از نامزدی این بوده باهات اون کار رو کنه بعدم بهت تهمت ناجور بزنه اینکارو نکن اگه دوست داشته باشه واست صبر میکنه اصرار چه چرت و پرتیه آخه