2777
2789
عنوان

بانامزدم همش اختلاف داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 84 پست

حواست باشه، تهمت نمیزنم ولی همسر سابق من در دوران نامزدی یک بار که از هم دور بودیم س ک س چت خواست، بعد از چهار سال زندگی فهمیدم که خیانتکار هست چتی و....

دوران نامزدی برای اشنایی هست، کسی که الان اینطوری هست حواست باشه واسه بعدش، و به هیچ عنواننننن اگر قصد داری که باهاش بری زیر یه سقف نرو هتل و قبل از عروسی س نداشته باش، این اولین باری هست که این توصیه رو به کسی میکنم، این رفتارش نرمال نیست با چت کردنش باهاات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم درکت میکنم منم داشتم یکی از اینا ما رل بودیم فقط  شما آشنا نبودی باهاش قبل نامزدی؟

قبلش رل بودیم اتفاقا خعلیم  خوب بود ب قولش عاشقم شده بود اخلاقش خعلی خوب بود خعلی، بعد نامزدی کلافرق کرد

متاسفانه خونواده  ما ب شدت تعصبیه روطی طلاق!  مابلوچیم، وخاتوادم این چیزاروبد وزشت میدونن ...

الان طلاق بهتره تا خدای نکرده بعدا بگیری حتما مشاوره قبل ازدواج برو که البته آدمای این شخصیتی معمولا قبول نمیکنن برن

دوران نامزدی برای شناخته دیگه و خب راستش من اگر بودم بیشتر فکر می‌کردم. اینکه تعصبیه برای من شخصا خ ...

برای همین من همش حرص میخورم چون قبل نامزدی خعلی ازادتر بودم 

قبلش رل بودیم اتفاقا خعلیم  خوب بود ب قولش عاشقم شده بود اخلاقش خعلی خوب بود خعلی، بعد نامزدی ک ...

اگه بخام باهات رک باشم باید بگم آدما معمولا بهترین ورژن خودشون رو قبل ازدواج نشون میدن عزیزم حواست رو جمع کن بحث یک عمر زندگیه تو نیاز به یکی داری که چشم بسته باورت داشته باشه