2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن طلا نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 128 پست
همسرتون حقشه.  وقتی اومده. یک دخترگرفته. که هنوز دیپلمش رو نمیتونه بگیره  باید این لوس ب ...

چون خودش نزاشته درس بخونم🙄و من به خاطر همسرم از تیزهوشان دراومدم به مدرسه متاهل ها رفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی این مردا گناه دارن تو این قاراش‌میش اذیتشون نکنیم😩😩

اینکه تولدات برات خرید می‌کنه خوبه دیگه 

نمی‌دونم عید و شب یلدا،عید قربون،عید مبعث ،کادو زایمان ،کادو فلان بیسار از کجا آمد این مردا رو بدبخت کرده

اه مثه پیرزنا هی طلا هی طلا. اگه شوهرت پولداره پیشنهاد سفر کیش بده سفر خارجی. باهم برین کیف دنیارو ب ...

بعضیا با طلا حال میکنن

پولدار باشندکه کیلو کیلو دارن

خدابیامرز عمه من طلاهاش ۱ کیلو بود شاید هم بیشتر همش هم برند

کلا با طلا حال می‌کرد

سفر هم خارجی فقط مکه حج واجب

چیز دیگه نه😅

اخ چقدر حق میگی😀 حالا من کار ندارم هرچیزی سلیقه‌ایه کلا خودم طلا دوس ندارم شاید یکی دوس داره ولی ...

من طلا رو به عنوان سرمایه میپسندم ولی اینکه بخری بندازی گردنت اصلا برام‌جذاب نیست. نقره قشنگتر از طلاست ولی بازم من زلم‌زیمبو رو ترجیح میدم

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

والا

تا عقد بودم میگفت تو هنوز دختری 

حالام ک ازدواج کردم پیگ عزیزم تو هنوز دختر خونه باباتی😂

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون