2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن طلا نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شما خانوما انقد عاشق طلایین؟ من اصلا دوست ندارم طلا رو دست و گردنم باشه. ولی اون بدبخت حداقل سال ...

اخ چقدر حق میگی😀 حالا من کار ندارم هرچیزی سلیقه‌ایه کلا

خودم طلا دوس ندارم شاید یکی دوس داره

ولی هرسری توقع طلا داشتن قشنگ نیست

گاهی دورهم یه جشن کوچیک گرفتن هزاربار بهتره

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
😂😂

تمومی نداره این مناسبات، تا یه دوره ش تموم میشه، دوره بعدی استارت میخوره 😑🤣

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

پس اون ۱۱۰ گرم رو کی خریده 😶

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

اه مثه پیرزنا هی طلا هی طلا. اگه شوهرت پولداره پیشنهاد سفر کیش بده سفر خارجی. باهم برین کیف دنیارو ب ...

وایییی چقدر حققق میگییی افریننن

یه جشن کوچیک بگیرن گاهی

میخوان ولخرجی کنن برن خارج بگردن

این همه هزینه‌های قشنگ میشه کرد

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

منم شوهرم از اول ازدواج مناسبت ها طلا میخرید برام وبس چند سالی هست که طلا خیلی گرون شده دیگه نخرید منم پرتوقع شده بودم و میخواستم ولی الان دیگه عادت کردم که نمی‌خره برام توهم خودت بزن به بیخیالی بهتره

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم