بچه ها من شوهرم با اینکه وضع مالی خوبی هم داره روز زن یا روز سالگرد ازدواجمون اصن طلا نمیخره بهم فقط توی تولدم طلا میخره همیشه به جز تولد هر مناسبتی باشه یا به پول جزیی یا لباسی چیزی میخره مثلا به خیال خودش نمیخاد عادتم بده به طلا خریدن الانم میدونم نمیخاد بخره چون اگه میخاست بگیره بهم میگفت تا الان چیزی نمیتونه تو دلش نگه داره و نگه منم خیلی ناراحتم از این موضوع با اینکه حدودا ۱۱۰گرم طلا دارم ولی بازم دوس داشتم یه طلایی چیزی میخرید حتی یک گرم اما نمیخرههههه
من واس مامانمم پارسال کادو پول دادم بهش گفتم سال بعد انگشتر میخریم روز مادر الان میگه نمیتونم بخرم وضعم اوکی نیست گفتم جهنم بمونه بعدا به نظرتون من خیلی فشار میارم بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تمومی نداره این مناسبات، تا یه دوره ش تموم میشه، دوره بعدی استارت میخوره 😑🤣
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
منم شوهرم از اول ازدواج مناسبت ها طلا میخرید برام وبس چند سالی هست که طلا خیلی گرون شده دیگه نخرید منم پرتوقع شده بودم و میخواستم ولی الان دیگه عادت کردم که نمیخره برام توهم خودت بزن به بیخیالی بهتره
تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم