2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن طلا نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 128 پست

عزیزم روزت مبارک♥️وقتی میگه وضعم اکی نیست پس میشه فشار اوردن انشالله سال بعدجبران میکنه،سخت نگیر همین بحثای ریز باعث دلخوری میشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا با طلا حال میکنن پولدار باشندکه کیلو کیلو دارن خدابیامرز عمه من طلاهاش ۱ کیلو بود شاید هم بی ...

خوب اون طلا بعد فوت میرسه به وراث. چه سود؟

ادم باید از پولش لذت ببره. 

من که خودم طلا فقط دوست دارم بخرم  مدل جدید بیاد دوست داشته باشم همش تو مخم میره برم بخرم می‌ ...

منم مثل شمام. فقط یه گوشواره دارم و حلقه میندازم.

فقط خوشم میاد بخرم دوست ندارم روزمره استفاده کنم. فقط مهمونیا

ولی من حس میکنم مردا  وقتا برای زنشون طلا میخرن می خوان پولشون پس انداز کنن منتشم سر ما میزارن، ...

اینو مامانم همیشه میگن، حتی دوران عقد برای عروس طلا میبرن مامانم میگن برای پسرشون میخره چون پس فردا اینا رو میبره خونه پسر خودشون

اینو مامانم همیشه میگن، حتی دوران عقد برای عروس طلا میبرن مامانم میگن برای پسرشون میخره چون پس فردا ...

بله درست میگن، من حتی بعضی وقتا به شوهرم میگم خوب گاوصندوقی پیدا کردی پولاتو اینجوری پس انداز میکنی😂😂

چقدر زود دیر شد، حیف💔