2777
2789
عنوان

شنیدین ایران دچار افت تحصیلی شده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 41 پست

به خاطر اینکه سال ۴۰۲ امتحانات نهایی بسیار سخت طراحی شده بود چون تاثیر داشت تو کنکور

اصلا قابل مقایسه با نهایی های سال های قبل نبود

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

من نسبت به بچه های اطرافم میگم 

اکثرا تو گوشی ان یعنی دقتی که میزارن واسه استوری یا چالش گرفتن اصلا رو درساشون نمیزارن 

تازه افتخارم میکنن که با ده پاس کردن😐زمان ما طرف ۱۹/۷۵میگرفت چنان زار میزد انگار افتاده بود

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا امروز ما به امتحان زبان دادیم از صد تا کنکور بدتر بود ۴ صفحه بود تموم اونایی که زبانم میرفت ...

💔

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی   که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                  بزرگترین خیانتی که انسان میتواند به خود بکند، ترس از این است که حالا دیگران درباره من چه فکری میکنند؟! ‌                        Tom Odell_another love💜🎧 

چون اون سالا اموزش پرورش ی درکی از دانش اموزش و مدرسه داشت یمدت کرونا امد بچها نشستن مجازی درس خوندن حضوری امتحان دادن بعد اونم روز ب روز شرایط امتحانارو سخت و سختر کردن  بدون اینکه در نظر بگیرن ۲ سال دانش اموزا عقب موندن و تازه روز ب روزم مردم ب این نتیجه میرسن با درس خوندن فقط وقت تلف میکنن  تو ایران کسی که ناخن کاره ماهانه خداتومن در امد داره قابل مقایسه با معلمی که کلی درسخونده ته حقوقش ۱۰ ۱۲ تومنه نیست پس نتیجش میشه افت تحصیلی  

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
انگیزع واسه درس خوندن نیس ...سالای ۸۰ و ۷۰ چ سرو دستی میشکستن واسخ کنکور و دانشگاا الان چی ؟؟؟همه فر ...

بنظرم انگیزه بین دانش اموزای درسخون هنوزم تغییر نکرده...چه بسا من میبینم دانش اموزای الان که هدف دارن خیلی بیشتر از زمان ما درس میخونن و برای کنکور تست میزنن...

ولی خب اگه کل جامعه اماری دانش اموزا رو در نظر بگیریم دقیقا حق با شماست

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بنظر من واقعا این گوشی و کامپیوتر و اینا از همون زمان بارداری تا خود بچه روی هوش و مغزشون تاثیر داره 

وگرنه چرا زمان ما بهمون میگفت این الف این ب بنویسین اینم بابا خودمون یاد میگرفتیم ما ۴تا بچه ایم به یاد ندارم مادرم حتی یکبار دست به کتاب های ما زده باشه حتی دیکته شب  نمیگفت اما بچه های الان  معلم با کلی شعر میخونه اما بازم نمیفهمن 

حالا این بکنار که همه میگن ول کن بابا درس بخونیم چیکار همه با سهمیه و پارتی میرن بالا

چون اون سالا اموزش پرورش ی درکی از دانش اموزش و مدرسه داشت یمدت کرونا امد بچها نشستن مجازی درس خوندن ...

وای کرونا که کل دانش اموزا و کنکوریای بدبخت رو زمین زد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

از بعد کرونا کلا دانش اموزا تغییر کردن...

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
اسممون یکم شبیه همه😂

اوااا آره😂🤝 

خوشبختم نازی جون💜

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی   که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                  بزرگترین خیانتی که انسان میتواند به خود بکند، ترس از این است که حالا دیگران درباره من چه فکری میکنند؟! ‌                        Tom Odell_another love💜🎧 
بنظرم انگیزه بین دانش اموزای درسخون هنوزم تغییر نکرده...چه بسا من میبینم دانش اموزای الان که هدف دار ...

مثلن دختر حاهر من کنکوری بود بعد بیشتر دوستاشم من میشناسم ازش پرسیدم کیا امسال رفتن دانشگاه ....فقط یدونه توشون بود بقیه همه یا رفتن دنیال کارای دیگ یا کلن تو خونن خیلی تعجب کردم

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...