2777
2789
عنوان

خونمونو دادیم دست پیمان کار

91 بازدید | 3 پست

سفت کاریشو خودمون انجام دادیم . ناز‌ک کاریشو دادیم دست پیمان کار .‌ . ۴۰۰ تومن داریم .. دعا کنید هزینه ش بیشتر نشه .. البته خام تحویل میده بدون کابینت کمد دیواری پکیح و کولر . بنای خونمون ۱۶۵ متر هست

شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5

ماهم پارسال همین بودیم خونه کلنگی خریدیم دادیم پیمانکار تخریب کرد دوباره ساخت 

فقط خونه رو گچ کردیم و سرامیک کردیم 

بدون ابزار و گچبری و لوستر

نه پکیج گذاشتیم نه کابینت و کمد 

رفتم موقت ازین کابینت های سه متر بالا و پایین جنس ضعیف خریدم گذاشتم 

آبگرمکن هم همون قدیمی رو گذاشتیم

انشالله هرموقع پول دستمون اومد اینا رو کم کم میذاریم 

ماهم پارسال همین بودیم خونه کلنگی خریدیم دادیم پیمانکار تخریب کرد دوباره ساخت  فقط خونه رو گچ ...

عزیزم به سلامتی باشه .. مام فکر کنم مجبور شیم همین کارو کنیم ...الان شما اذیت نمیشید.؟

شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به سلامتی باشه .. مام فکر کنم مجبور شیم همین کارو کنیم ...الان شما اذیت نمیشید.؟

نه. گچبری و کابینت و کمد دیواری جزو واجبات نیست ک بخوام اذیت بشم. بعدا پول دستم بیاد اول گچبری می زنم بعد کابینت و کمد بعد کاغذ و لوستر. 

مهم آب و برق و گاز هستش 

شما لوله کشی گاز انجام بدین برا پکیج هم بذارین. 

لوله کشی گاز ک هزینه آنچنانی نداره نهایت بشه 5 تومن. اما پکیج فک کنم غیر از لوله کشی های زیر سرامیک ها 40 یا 50 تومن خوده پکیجه 

تا زمانی ک پکیج میذارین از بخاری استفاده کنین