2777
2789

که تو دیگه آرامش داشته باشی،

آخه من دیگه بهش اعتماد ندارم تاپیکای قبلیمو بخونین متوجه میشین خیانت ازش زیاد دیدم ولی همیشه ام کتمان کرده و گردن نگرفته واینکه شیشه میکشه اما ظاهرش اصلا نشون نمیده

دیگه دیشب از ساعت یک به بهانه باند ماشین و درست کردن ازخونه رفت بیرون

اتا ساعت سه نصف شب از آیفون میدیدم داره تو ماشین موس موس میکنه با چراغ قوه..ساعت سه دیگه خوابم برد تا ساعت هفت صبح از خواب بیدار شدم دیدم نیس غیب شده بعد زنگ زدم کجایی میگه اومدم نون بخرم منم گوشیو قطع کردم

بعد دوساعت اومده قرآنم گذاشت وسط میگه پاشو تکلیف این وضعیتو روشن کنیم من داشتم زیر پتو آهنگ غمگین گوش میدادم پتو رو زد کنار منو بلند کرد گفت فکر میکنی من کجا رفتم گفتم چرا باید اصلا تا صبح غیب شی همیشه همینجوریه به یه بهانه ای شبا میزنه بیرون و خیلی وقتا دم دمای صبح میاد...بعد بهش گفتم تکلیفمون روشنه میخوای جدا شیم ...بعد گفت من طلاقت نمیدم دیگی که واسه من نجوشه سر سگ توش بجوشه

اگه بخوای جدا شی من میمیرم نمیتونم بدون تو زندگی کنم گاز و باز میکنم جفتمون باهم میمیریم بدون درد‌‌..منم گفتم من نمیخوام بمیرم گفتم خیالت راحت من هیچ وقت دیگه ازدواج نمیکنم اگه ازتو جدا شم نگران نباش من بیزارم از مردجماعت..

خلاصه بهشم گفتم باید عید بره کمپ بخوابه ترک کنه ولی همش میگه من شیشه نمیکشم فقط متادون میخورم ولی بازم قبول کرده که بره کمپ‌‌‌...خلاصخ نمیدونم چیکار کنم منو راهنمایی کنین بچه ها بخدا روزبه روز دارم افسرده ترمیشم😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پدرم شیشه مصرف داشت... شبا اصلا نمیخوابید یدفه میدیدیم هفت صبح رفته نشسته حیاط داره کفشارو تمیز می‌کنه...ما خیلییی تلاش کردیم ترکش بدیم نشد

جدا شدیم ازش ،

پارسال عموم اینا بردنش کمپ که ایست قلبی کرد و فوت کرد 

زندگی با آدم معتاد خیلیی سخته اگه بچه نداری فکراتو بکن

شاید میره مواد بزنه

ولی خب اینکه ازش خیانت دیدی اگه واقعا خیانت کرده باشه مطمئن باشی بهت حق میدم شک داشته باشی بهش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب پس چرا انقد اذیتت میکنه اگه طلاق نمیده چشه خو اینکارای مشکوکو میکنه... مردا انگار زنا اذث پدریشون ...

نمیدونم بخدا موندم از یه طرف میگه عاشقتم و نمیزاره جدا شم ازش از یه طرف عذابم میده با کاراش با خیانتاش دیگه بریدم ایکاش خانواده خوبی داشتم میزاشتم میرفتم یا ازشون کمک میگرفتم اما میدونم جز سرکوفت زدن و سرزنششون چیزی عایدم نمیشه

وای چه خاطراتی برام زنده شد

شیشه که میکشن انگار دیگه خواب ندارن. یادمه کلا شبا بیدار بود و به یه چیزی پیله میکرد مثلا موزاییک حیاط و ۱۰۰۰ بار درمیاورد دوباره میزاشت فکر میکرد کجه بعد دوباره درمیاوردو... خلاصه هر شب با پیله به یه چیزی صبح میکرد تهشم قاطی میکرد

اصلا هم سردش نمیشد مثلا تو زمستون با تیشرت تا صبح تو حیاط بود

به منم ازین چرت و پرتا میگفت و ادعای عاشقی میکرد از مجنون هم بدتر

ولی الان نزدیک به ۱۰ ساله رااااحت شدم 

خدایا هزاران هزار بار شکررررت

اگر واقعا خمسرت خسته شده از اعتیاد و قلبا خودش به این نتیجه رسیده  که ترک کن ببرش کلاسای کنگره شصت... تو اینترنت سرچ کن... این کلاسا یهو ترک نمیده مثل کمپ ذره ذره این سم اعتیاد از بدنش خارج میشه و درمان میشه اونم با متدای روانشناسی زندگی واقعی رو بهشون نشون میدن و نجاتشون مین و دیگه طوذی نیشه ذهن و رو ح و روانش از مواد تخلیه میشه بشرطی که عمیقا خودش بخواد... خیلیا به زندگی برگشتن

نه خیانت پشت خیانت فکر میکنم مواد روش تاثیر میزاره اینکارو میکنه ..

بله درسته دقیقا مواد روش تاثیر میزاره همسر شما یه فرد بیمار هست و حتی خیانتشم از اعتیادش سرچشمه میگیره... تو این دوره ها که گفتم خودتونم باید شرکت کنید چون معتقد ان همسر یه فرد معتاد اسیب دیده هست و اونم نیاز به درمان داره... اگر نمیخای به هردایلی جدا بشی پیشنهاد میدم یه سری به اونجا بزنی... هنه چی هم رایگانه ولی مطمنم اگر ادامه بدی دعام میکنی خیلیا نجات پیدا کردن واصلا جهان بینی افراد رو عوص میکنن و خودشون رو میدیون کنگره میدونن

وای چه خاطراتی برام زنده شد شیشه که میکشن انگار دیگه خواب ندارن. یادمه کلا شبا بیدار بود و به یه چی ...

شوهرمنم دقیقا همینجوریههههه خوشبحالت برای منم دعا کن خیلی سخته😢

نرفت کمپ ؟یا تو اون مدت بردیش کمپ اما دوباره شروع به مصرف کرد؟میخوام بدونم امیدی هست این ترک کنه

نمیدونم بخدا موندم از یه طرف میگه عاشقتم و نمیزاره جدا شم ازش از یه طرف عذابم میده با کاراش با خیانت ...

عزیزم من فقط تجربه م رو نوشتم و منظورم این نبود که شماهم جدا بشی

من خیلی تلاش کردم متاسفانه طرفم حتی بعداز طلاق هم قبول نکرد که اعتیاد داره حتی وقتی سر بزنگاه گرفتمش و.... اما همسر شما قبول داره و همینکه میخواد کمپ بره خیلی عالیه

شرایط شما بامن فرق داره صبورانه و عاقلانه تصمیم گیری کن

بهترین ها رو برات ارزو میکنم