2777
2789
عنوان

سقط مکرر ، بارداری بعد از سقط ، درد و دل و صحبت از تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 3646 بازدید | 94 پست
هر چی که گفته انجام بده مجموعه ی کارهایی که گفته باعث کاهش قند، چربی  خون و کاهش غلظت خون، افز ...

باید برم آزمایش بدم همه شو معلوم نیس پولش چقد بشه ، وقت اصلاح سبک ندارم ، اونم انجام میدادم ، من زیاد یکسال اخیر آت آشغال نخوردم ، وزنمم کم کردم ، شکر نخوردم . فقط تنها چیز بدی ک خوردم کیک خونگی و کاکائو . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو صد هزار مرتبه شکر یه پسر داری ، ایشالله خدا برات نگهش داره .برای منم دعا کن ، من از خدا فقط یه ...

عزیزم میفهمم حالتو 

ولی باید استرستوکنترل کنی خودش سمه

من بخام داستانمو تعریف کنم یه کتابه دکتراگفتن کلا بچه دارنمیشی چرااینقدر دنبالشی منم خدای استرس بودموهستم

ای وی اف کردم دو بار منفی شد

اندازه موهای سرم بدوبدو کردم چی دکتر سنتی چی صنعتی چی دعانویس چی ختمو قران و....نگم برات

عکس رنگی گرفتم بدنم ورم کرد وحشتناکککک ولی....

وقتی همه چیو گذاشتم کناروارامش اومد تووجودم بعد8ماه باردار شدم یعنی میخام بگم اینقدر استرس بده

فقط ارامش داشته باش و درمانتو دنبال کن ایشاالله خدا دانمتو سبزمیکنه اینبار صحیح و سالم بغلش بگیری

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

باید برم آزمایش بدم همه شو معلوم نیس پولش چقد بشه ، وقت اصلاح سبک ندارم ، اونم انجام میدادم ، من زیا ...

خواب منظم خیلی مهمه که شب زود بخوابی صبح زود بلند بشی

ورزش کنی روغن بازاری نخوری

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عزیزم میفهمم حالتو  ولی باید استرستوکنترل کنی خودش سمه من بخام داستانمو تعریف کنم یه کتابه دک ...

انشالله برام دعا کنید ، واقعا روحم و جسمم دیگه مال خودم نیس ، با دیدن کوچکترین بچه خردسالی و نوزاد اشک تو چشام جمع میشه ، دلم به حال شوهرم میسوزه . خیبی افسردگی گرفته ، ناراحته ولی به روش نمیاره . من استرسمو میزارم کنار به قول شما ، ولی شوهرمو چیکار کنم !؟

خواب منظم خیلی مهمه که شب زود بخوابی صبح زود بلند بشی ورزش کنی روغن بازاری نخوری

من همسرم شغلش مغازه داریه . صب ۱۲ میره ، شب ۱ میاد . اصلا نمیتونم اینو رعایت کنم اصلا ، روغنم سعی میکنم تو خیلی از غذاها استفاده نکنم ولی بعضیاش چاره نیس

انشالله برام دعا کنید ، واقعا روحم و جسمم دیگه مال خودم نیس ، با دیدن کوچکترین بچه خردسالی و نوزاد ا ...

ببین تاوقتی همسرت باهات همراهه دوا دکترتو برو

هواشو داشته باشه 

کنارهم و با روحیه دادن به هم ایشاالله درست میشه

باورت میشه من اونقدر حالم بد بود یه روز پاییزی سرددددمرخصی گرفتیم و 4روزه با یه کوله پشتی رفتیم شمال مسافرت

بدون دغدغه فقط برای ریلکس کردن

اونقدر خوش گذشت که حد نداره الانم میگم همون سفرتو زندگیم خیلی تاثیرمثبت داشت

روش زیاده کم کم یادبگیرو تو زندگیت اجرا کن امیدوارم به نتیجه برسین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

هی یادش بخیر ...چه روزهای سختی ، دکتر متخصص تو مرکز استان بود و ماشین نداشتیم ، هر ماه دوبار میرفتم هم تخمدان پلی کیستیک بودم و فولیکول تشکیل نمیشد و هم دوتا لوله ها بسته بود و تو عکس رنگی که بدترین دردی بود که تمام عمرم تجربه کردم ، بعد باز شدن یه لوله با آمپول اینا فولیکول تشکیل شد ، اما دوتا بارداری تا موفق یکی یه ماهه قلب تشکیل نشد یکی سه ماهه کیسه جنین پاره شد و آب کیسه همش رفت و مجبور شدم بچه رو سقط کنم 😔بعد هم کورتاژ ...اما بعد یه سال پسر کوچولوی شیطونم اومد الان همش خونه رو بهم میریزه ، به خودم میگم من بودم حسرت بچه میخوردم !؟ 🥲😂البته برای بچه بعدی باز باید برم دکتر ، انشالله شما هم  به زودی دامنت سبز میشه فقط صبرتو زیاد کن  ...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
ببین تاوقتی همسرت باهات همراهه دوا دکترتو برو هواشو داشته باشه  کنارهم و با روحیه دادن به هم ...

ایشالله ، من فقط شرایط زندگیم طوریه ، نه میشه سفر برم ، نه مهمونی و نه جای دیکه ، چون همسرم همیشه مغازه ست و نمیتونه ول کنه ، اکر ول کنه از گشنگی میمیریم و دیگه نمیتونیم از نو شروع کنیم ، 

ایشالله ، من فقط شرایط زندگیم طوریه ، نه میشه سفر برم ، نه مهمونی و نه جای دیکه ، چون همسرم همیشه مغ ...

راست میگی حق داری 

امیدوارم خود خدا برات درست کنه وزدترخبرهای خوب بشنویم ازتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

بعد ۳ تا سقطتتو کامل بهم توضیح میدی ترخدا لطفاااا؟  

چی میخوای بگم عزیزم.

دفعه اول و دوم دکترم تو شهرستان میگفت طبیعیه و آزمایش پیشرفته نمی‌نوشت.

تو هفته های هشت میرفتم میگفتن ضربان قلبشون نمیزنه یا کلا قلب تشکیل نشده...تا سومین سقط رفتم پیش فوق تخصص برام آزمایش انعقادی و ایمنی نوشت.

و یماه قبل بارداری آسپرین مصرف کردم و تو بارداری.و آمپول انوکسا هم از وقتی ۴هفتم شد و فهمیدم باردارم شروع شد ....

اگه تهرانی یا میتونی بری تهران برو پیش دکتر سلیمانی تو بیمارستان بقیه الله.فوق تخصص بارداری پرخطره

کارش حرف نداره.

دکتر قدری هستن مشکلت هرچی باشه پیدا می‌کنه و حل میکنه

فقطم کسایی که سقط داشته باشند یا بارداری پرخطر رو قبول می‌کنه.

چون بیمارستان هستن هزینتونم زیاد نمیشه.

آزمایشگاه همونجا هم عالیه و اگه بیمه داشته باشی هزینه زیاد نمیشه توکل کن بخدا حل میشه 

هی یادش بخیر ...چه روزهای سختی ، دکتر متخصص تو مرکز استان بود و ماشین نداشتیم ، هر ماه دوبار میرفتم ...

امید همیشگی برای منم دعا کن عزیزدلم ، من فقط از خدا یه بچه میخوام همین ، ک باهاش زندگی کنم ، چون خیلی تنهام ، دوستی ندارم  هیچی ، فقط من هستم و همسرم ، خانواده ها به خاطر اینکه ناراحت نشن باهاشون کاری ندارم ، فقط نی نی سایتو دارم و بی ، فقط از خدا میخوام اکر صلاحمه بده ، اکر نیس نمیخوام ، تنها هم باشم برام مهم نیس ، بالاخره روزای سخت تموم میشه ، ولی پیر شدم دیگه تخمکی نمیمونه ک بچه بیاد