2777
2789
عنوان

سقط مکرر ، بارداری بعد از سقط ، درد و دل و صحبت از تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 3646 بازدید | 94 پست
ک بار دومم سقط بشه😥

این ترس طبیعیه 

اما توکل بر خدا بکن

استرس خودش بده 

موندنی میمونه، اگر بخواهیم عمیق فکر کنیم همین الان ممکنه عزیزانمون که کنارمون هستن هم بمیرن!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
نرفتید دکتر ببینید علت سقطا چیه ؟ یه بچه دارید ؟ 

من دکتر زیاد میرم

پسرمم گفتم بعد چندسال نازایی خدابهمون داد

ولی همه چی خوب پیش میره 

بدون هیچ علایم خطری ولی نمیمونن برام

اخه منوهمسرغریبه ایم مشکل ژنتیکی هم نداشتیم توفامیل

اینبار من رفتم برای ازمایش امینو سنتز گفتن ضربان قلبش وایستاده و ازمایشم که هزینش زیاد بود نتونستم بفرستم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دوتارو گفتن ضعیف بودن و نموندن اینو گفتم بفرستید ازمایش دلیلشو بفهمن گفتن30میلیون به بالا هزینه ...

منم مثل شما دو تا سقط به علت ایست قلبی داشتم الان دارم آسپرین میخورم آمپول آنوکسا میزنم

منم مثل شما دو تا سقط به علت ایست قلبی داشتم الان دارم آسپرین میخورم آمپول آنوکسا میزنم

من دوتای اول مشخص نبود چرا سقط شدن اینو گفتن ضربان قلبش وایستاده

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

من دکتر زیاد میرم پسرمم گفتم بعد چندسال نازایی خدابهمون داد ولی همه چی خوب پیش میره  بدون هی ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر یه پسر داری ، ایشالله خدا برات نگهش داره .برای منم دعا کن ، من از خدا فقط یه بچه میخوام 😭😭😭😭خیلی داغونم . خیلی ، همین سن که میگید خودش الان عامل استرسمه 

من میبینم اونو همیشه ، نمیدونم دقیقا کدومارو رعایت کنم ؟ 

هر چی که گفته انجام بده مجموعه ی کارهایی که گفته باعث کاهش قند، چربی  خون

و کاهش غلظت خون، افزایش جریان خون در بدن مخصوصا سمت رحم ، خونرسانی بهتر به رحم، بهبود هورمونها و … 

هر کدوم از اینایی که گفتم مشکل داشته باشه باعث سقط میشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
بار دومم سقط بشه😥

ولی قبلش دکتر برو ، اشتباه منو نکن من خیلی روحیم ضعیف شد ، خدا از دکترا نکذره میری میگی یکبار سقط کردی اصلا براشون مهم نیس ، اصلا نمیگن ارمایش بدی فقط میگن برو اقدام کن

واقن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته ،حز توکل راهی ندارم💔

احساساتت طبیعی هست انکارشون نکن اما زندگی همینه 

واقع بین باش و به خودت سخت نگیرررر

فریحا جان چیکار کردی بعد از دوبار سقط ؟ چن سالته ؟ 

عزیزم من ۲۸ سالمه 

اول جنین هام رو دادم پاتولوژی آزمایش گرفتن گفتن سالم بودن (سقط دومم دوقلو بود🥲)رفتم مرکز سقط مکرر ابن سینا همه آزمایش ها و بررسی های لازم رو از خودم و همسرم انجام دادن مشخص شد که مشکل انعقادی دارم و به علت اینکه خون به جنین نمیرسیده ایست قلبی می‌شده الآنم دارم آسپرین میخورم و هر شب آمپول آنوکسا میزنم تا اینجا خدا رو شکر مشکلی نبوده ولی خیلی میترسم و استرس دارم انشالله که این سری صحیح سالم بیاد بغلم

ولی قبلش دکتر برو ، اشتباه منو نکن من خیلی روحیم ضعیف شد ، خدا از دکترا نکذره میری میگی یکبار سقط کر ...

منم هر دکتری رفتم گفتم اصلا انگار نشنید گفتم یکبار سقط کردم 😐😑