2777
2789

سرما خوردم دیروز رفتم دکتر برام سرم و امپول زد بعد دیشب یکدفعه از خواب پریدم گلوم یه جوری گرفته بود که نمیتونستم نفس بکشم

اصلا به سختی نفس میکشیدم

بدنم مثه چی میلزرید 

به نظرتون دوباره برم دکتر؟

خلط داری؟منم هفته پیش سرماخورده بودم خلط داشتم شدید بینیم هم گرفته بود شدید عملا نفس کشیدن برام ممنوع شده بود😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلط داری؟منم هفته پیش سرماخورده بودم خلط داشتم شدید بینیم هم گرفته بود شدید عملا نفس کشیدن برام ممنو ...

نه خلط دیروز داشتم رفتم دکتر خوب شد 

الان انگار خلط گلومو گرفته نه پایین میره نه بالا میاد انگار راه نفس کشیدنمو بسته شمام اینجوری بودید؟

اخه نفس کسیدن سخته گلوم خشکه خشکه انگار راه تنفسمو بستن

بخور بده همون مدلی که پتو میکشی سرت بخور گرم میدی

بعد مرتب آب نمک قرقره کن

پودر روتارین هم بگیر از داروخونه بخور

خیلی مزخرفه این سرماخوردگی منم هفته پیش گرفتم تازه خوب شدم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نه خلط دیروز داشتم رفتم دکتر خوب شد  الان انگار خلط گلومو گرفته نه پایین میره نه بالا میاد انگ ...

اره اره منم همینجوری بودم مردم تا خوب شدم قرص آموکسی کلاو مصرف کردم خیلی تاثیر داشت برای از بین بردن خلط و قطع آبریزش بینی حالا من هم گلوم خلط شدید داشت هم بینیم آبریزش شدید البته اینا تنها علاییمم بود😁سیتریزین هم استفاده میکردم ولی خیلی تاثیرنداشت اما آموکسی کلاو معجزه کرد برات این قرص رو ننوشته؟این قرص چرک خشک کنه برای عفونت صورت توی سرماخوردگی استفاده میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛