2777
2789
عنوان

من دوتا بچه دارم مادرم دلش هوای بارداری کرده😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 101 پست
به مادرت بگو خیلی خودخواهه هیچ بچه ای پدرومادر پیر نمیخواد اون بچه بره کلاس اول مادرت 57 سالش میشه ...

درسته . باعمر های کوتاه امروزی بچه تاوقتی مجرده ممکنه دوراز جون پدرومادرم ازدنیا برن و تکلیف اون بچه چی میشه! الهی پدرومادرم صد سال زنده باشن اما فکر ندارن فقط پسرمیخان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴تاخواهریم دنبال پسردادشدنه اوضاع مالی بابام خوبه ولی اگه باز دختر شد چی!

ما چهارتا خواهریم بعد خواهر اخریم دوتا رو سقط کرد مامانم

مامان بابام پسر میخان مامانم ۴۹ سالشه ولی دیگه باردار نمیشه ینی میخان ولی نمیشه

آخه به خودش مربوطه چیه الان بچه بیاره بخاطر هوسش انسانیه این کار؟! عروسکه مگه؟! یه انسانه آینده دار ...

دقیقا. پدرومادرم اعصاب درستی ندارن و زیاد بچه دوست نیستن خواهر ۷سالم شیطنت میکنه خیلی وقتا سرش داد میزنن 

تو رو خدا نکنید نه به خاطر حرف کسی به خاطر اون بچه 

من بچه آخرم سن پدر و مادرم بالا بود وقتی من به دنیا اومدم یه روز خوش ندیدم نکنید تو رو خدا 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بهش بگو باردار نشه 

بخدا آینده ی اون بچه خراب میشه 

همین الانم اون بچه ی ۷ ساله اش چندروز دیگه میگه چرا مثل خیلیا بابا مامانم جوون نیستن 

عمه ی منم وقتی ۴۲ سالش بود دخترعمم رو بدنیا آورد 

الان دخترعمم ۱۶ سالشه 

اینقدرررر عصبی میشه سر این قضیه میگه مامان بابام پیرن 

مامانت واسه رفع تنهایی بچه میاره هی 

ولی نمیدونه چه ضربه ای به اون بچه وارد میشه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

طفلک اون بچه 

مادربزرگ من ۳۵ سالگی مادربزرگ شده 

یعنی اگه با همون روند میخواست ادامه بده تو سن و سال مادر شما باید نتیجه ش رو میدید 

بعد یه خانوم تو این سن بچه بیاره🥲 

چقدر اون طفلک گناه داره

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مادرت هم که گفتی بی اعصاب هست پس بچه آوردنش خیلی خیلی اشتباه هست جاری خود من بچه سوم رو تو ۴۸ آورد که بچه آخرش شد ولی اعصاب داشت و بچه یه پارچه آقاست الان ۸ سالشه

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
آخه به خودش مربوطه یعنی چی چیزی نیست که بگی به خودش مربوطه چون اگه بچه بیارن پای زندگی یه آدم دیگه ...

عزیزم چون مادر شده حق زندگی نداره؟ وااا چه ربطی به بقیه داره

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

کاری به حرفای فامیل ندارم ولی نگران اون بچم

بنظرم حقش نیست پدر و مادر این سنی داشته باشه

از سن کم حمایت خانوادشو بخاطر حوصله نداشتن یا کهولت سن از دست بده

و...

من خودم ۲۲ سالمه و هنوز مامانم هوس بچه میکنه دوبار آی‌وی اف کرده و ناموفق بوده

نزدیک ۴۷ سالشه

پدرمم ۵۹ سالشه

و واقعا میدونم مامانم فقط دلش سرگرم شدن با بچه رو میخواد چون هرسری یه هوسی میکنه

گاهی میگه درس بخونم یا سرکار برم یا کلاس فلان برم یا بچه بیارم

همشون به یه چشم و تفریحه براش

بدنیا اومدن یه فرزند توی این شرایط خیلییی سخته

داشتن پدری با ۶۰ سال فاصله سنی هم خیلی عذاب‌اورده

خلاصه من به هر زور و ضرب پشیمونشون کردم

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

وای ظلمه الان بچه به یه مادر پدر خوب نیاز داره جوون باشه و سرزنده حوصله داشته باشه با بچه هر لحظه بازی کنه اون ه‌انگار مادرش تویی نه این که خواهرش باشی اصلا نذار اصلا 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣