2777
2789
عنوان

من دوتا بچه دارم مادرم دلش هوای بارداری کرده😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 101 پست
خواهر دومم مشکلداره ۲۰سالشه و نمیتونه حرف بزنه و کارهای شخصیشو انجام بده کلا گردن مادرمه حتی دسشویی ...

خب حرف بزنین با مادرتون ک نیاره وقتی نمیتونه از پسش بر بیاد

امیدوارم خواهرتون هم حالش خوب شه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

چه ربطی به مادر شوهرت داره والا بخدا به خودش مربوطه  ولی واسه این سن خیلی خطرش بیشتره

والا مادرشوهرم میشه زنداییه مادرم و به شدت ادم صفحه گذاریه . هرچند خواهرکوچیکمو وقتی ۴۲سالش بود دنیا اورد و الان خواهرشوهرم باسن۴۶سال در به در دنبال بارداریه دومشه ونمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم از فامیل هست و کل فامیل ما حرف درمیارن واینکه پسر میخان باز دختر شه چی؟

دقیقا میخوان پسرو چیکار کنن که همچین میکنن بگو آخه الان وقت این کاراست؟! 😒

داداش نداری؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

به نظرم زندگی خودشه و به خودش مربوطه فقط خواهشا زیر نظر دکتر باشن با این سن!

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

احتمالا به خاطر ‌پسر دار شدن میخواد باردار بشه درسته؟ تو این سن بارداری خطرناکه و بچه به مادر و پدر جوان احتیاج داره

حالا زشتیش به کنار تو این سن بارداری خطرناکه هم برا خودش هم برا بچه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

به احتمال 90 درصد دختر میشه

هرکی رو اطراف دیدم واسه خاطر جنسیت بچه داره شدن خدا بهشون نداده مثلا یکی از فامیلامون دختر میخواست هی حامله میشد الان 9 تا پسر داره

به نظرم زندگی خودشه و به خودش مربوطه فقط خواهشا زیر نظر دکتر باشن با این سن!

آخه به خودش مربوطه یعنی چی

چیزی نیست که بگی به خودش مربوطه چون اگه بچه بیارن پای زندگی یه آدم دیگه هم وسطه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲