2777
2789
عنوان

من دوتا بچه دارم مادرم دلش هوای بارداری کرده😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 101 پست
اولا مادر شوهرت ببخشیدا شعور نداره مگه اون می خواد بزرگش کنه ثانیا واقعا ب نظرم جالب نیست ک باز تو ا ...

چون بعدازدواج من بود مادرشوهرم بادختراش خندیدن درحالی خواهرشوهرمیه دختر۱۲ساله داره و خودش با۴۵یا۶سال سن در به در دنبال باردا یع ونمیشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه الان ماددشوهرم ۸۵ سالشه. خواهرشوهرام میان کاراشو انجام میدن. ولی خودش میگه همیشه دلم میخواست ...

بیچاره 

عیب نداره الان اون که رفته سر خونه زندگیش ولی مادرشوهرت هم زرنگ بوده بچه آورده الان با این سنش بچش پیر نیستش بهش میرسه ولی خب اسم این کار زرنگی نیست ظلمه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان دخترمنم پیش دبستاتیه وخواهرم کلاس اول . سال اینده دوتاشون تو یه مدرسع هستن بایکسال تفاوت سنی

فقط به دخترت یاد بده یه وقت بهش نگه خاله 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببین قشنگم بشین منطقی با مادرت حرف بزن چون بارداری واسش خطرناکه تو این سن  انشاالله که کوتاه ...

سرشبی حرفشو پیشم زد گفت که بابات میخاد ومیگه به کسی مربوط نیست من فقط لبخند زدم اصلا جواب ندادم . انگار منتظر تایید من بود چون خودش دودل هست انگار من تایید کنم بدون شک اقدام میکنه . ممنونم عزیزم❤

چی بود پس😂😂

ک ا ن د و م

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
اره فقط بخاطر پسردارشدن باز بچه میخاد

حالا کو تا بشه؟ انقدر جوونا میخان بچه دار بشن و نمیشه، حالا مادرتونم ۴۹ سالگی فکر نکنم به این راحتیا بچه دار شه،  

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
۴تاخواهریم دنبال پسردادشدنه اوضاع مالی بابام خوبه ولی اگه باز دختر شد چی!

باید حتما آی وی اف کنه 

با توجه به شرلیطش امکان بچه دار شدن نداره

خودتم دوتا بچه کوچیک داری نمیتونی حمایتی ازش کنی .

خودش فقط اذیت میشه .

با اینکه در آستانه یائسگی هست .

حتما برای سونو پیش پزشک متخص بره خطرناکه‌ . 

در این موضوع اصلا حرف دیگران مهم نیست 

فقط خودش و شما ممکنه آسیب ببینید