2777
2789
عنوان

من دوتا بچه دارم مادرم دلش هوای بارداری کرده😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 101 پست
والا مادرشوهرم میشه زنداییه مادرم و به شدت ادم صفحه گذاریه . هرچند خواهرکوچیکمو وقتی ۴۲سالش بود دنیا ...

ببین قشنگم

بشین منطقی با مادرت حرف بزن چون بارداری واسش خطرناکه تو این سن 

انشاالله که کوتاه میاد و بخاطر سلامتی خودشم ک شده چنین کاری نمیکنه

پیش مادرتم حرفی هم از مادر شوهر و خواهر شوهرتم نزن

موفق باشی قشنگم😍

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کسی چه به خودش ربط داره اگه میتونه بچه بیاره 

پس با این دیدگاه اگر برای کاراشون کمک لازم داشتن هم دخترشون باید بگه به خودت مربوطه

این تصمیمی نیست که فقط به خودش ربط داشته باشه کل خانواده دخلیل هستن

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
درسته . باعمر های کوتاه امروزی بچه تاوقتی مجرده ممکنه دوراز جون پدرومادرم ازدنیا برن و تکلیف اون بچه ...

این تایپیک وبه مادرت نشون بده نظرات و بخونه شاید سرعقل بیاد..موندم مادرت دلش به چی خوشه که باز بچه میخواد..بااین وضع جامعه. باااین گرونی بااین وضعیت اعتیاد وفساد جامعه بچه تربیت کردن اینقدر سخته

درسته . باعمر های کوتاه امروزی بچه تاوقتی مجرده ممکنه دوراز جون پدرومادرم ازدنیا برن و تکلیف اون بچه ...

فکر کن بچه بیچاره کودکیش و نوجوانیش و جوانیش به تر و خشک کردن پدر مادرش بگذره 🥴

به مامانت بگو فلان تا بچه داری قسمتت نیست دیگه اگه قسمت بود ما پسر میشدیم

بگو آخه الان وقت بچه دار شدنه، بگو مطمئن باش اینم دختر میشه زحمت نکش 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بخدا مادرم اونقدراهم‌بچه دوست نیست حوصله ی همون خواهرای ۷ و ۱۵سالموهم نداره

اگه روت میشه برای پدرت شرایط رو توضیح بده 

یا به خاله ای کسی بگو مامانت رو منصرف کنه 

از یه سنی به بعد هرچقدر شرایط مالی و حتی روانی خوب باشه بازهم بچه دار شدن خیانته

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

چن تا خاهرین مگه نگفتی ی ۲۰ ساله با ی ۷ ساله 

یه خواهر معلول ذهنی۲۰ساله دارم که حتی حرف هم نمیزنه کلا بی صدا یه جامیشینه  . یه خواهر ۱۵ساله و یه۷ساله هم دارم که شیطونن ومادرم اعصاب شیطنتهاشونو نداره

دوستان بچمو بخوابونم باز میم‌کامنتهاتونو جواب میدم . واقعا اعصابم داغونه راه حلی بگین منصرفش کنم

ببرش یه دکتر

با دکتر از قبل هماهنگ کن

بگو بریم دکتر اصلا ببینیم با این سن و شرایط اصلا میتونی باردار شی اونم پسر

دکتر منصرفش کنه 

دیگه این بهتر از همه چیزه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

فکر کن بچه بیچاره کودکیش و نوجوانیش و جوانیش به تر و خشک کردن پدر مادرش بگذره 🥴 به مامانت بگو فلان ...

تروخشک کردن مشکلی نیست. استرس از دست دادنشون خیلی به بچه فشار میاره. خواهر شوهرم وقتی مادرش ۴۵ ساله بوده به دنیا اومده. مادرش مریض شده بوده این گریه میکرده

این تایپیک وبه مادرت نشون بده نظرات و بخونه شاید سرعقل بیاد..موندم مادرت دلش به چی خوشه که باز بچه م ...

مادر پدرای جوون از تربیت بچه ها عاجزن 

به سن نوجوونی که میرسن هزار و یک روش باید به کار ببندی تا بتونی تو راه درست نگهشون داری 

یه مادر مسن چطور میتونه این شرایط رو کنترل کنه 

۵۰ سالگی سنیه که یه زن با نوه هاش بازی کنه،نکه تازه بچه شیر بده

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اولاتواین سن خیلی کاراشتباهیع

بعدم من الآن خالم به امیدپسر۵تادخترزاییده 

ایناچراانقدربی فکرن آخه مادرتوهم به احتمال زیادبازم دخترمیشه

آهاکسیم میشناسم ۵بارباردارشدبه امیداینکه دختربچه

وااتفاقاآخری دخترشدولی توسن ۴۵سالگی حیف اون بچه است

نکنین واقعا