2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشاسته خام خام میخوردم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خالم ویار یخ داشت🧊🧊

وااااای چه جور می خورد 

جاری ام میگفت ویار نبات را خرچ خرچ بخوره داشت میگفت اگر صدا نمیداد نمیشد

تازه نصفه شبا مینشسته اشک میریخته و نبات میجویده

❤️❤️😍🥰❤️❤️

خودم که هرگز تجربه اش نکردم. سال ۹۳ باردار بودم تازه اینستا و تل گرام مد شده بود و گروههای اشپزی داغ بود هر روز توی گروهها عکس میذاشتن اما من هیچوقت هوس نکردم هیچی.

خواهرم ویار مُهر داشت. اب میزد به مُهر نماز و میخوردش. خودش الان میگه فکرش هم حالمو بد میکنه

الهی به امید خودت...  
وااااای چه جور می خورد  جاری ام میگفت ویار نبات را خرچ خرچ بخوره داشت میگفت اگر صدا نمیداد نمی ...

نمیدونم دندوناش درد نمیکرد چجوری میخورد آخه😖

ولی خب نتیجش این شد ک الان دندوناش مصنوعیه😆

خودم که هرگز تجربه اش نکردم. سال ۹۳ باردار بودم تازه اینستا و تل گرام مد شده بود و گروههای اشپزی داغ ...

من سر بارداری قبلیم فقط اش رشته میخواستم و هیچی بدم نمیومد ولی الان سر این بارداری هر چیز ترشی حالمو بد میکنه مخصوصا آب لیمو و پرتقال ترش 

قبل بارداری خیلی دوسشون داشتم

❤️❤️😍🥰❤️❤️
چرا من هیچی دلم نمیخواد؟ چیزایی ام که قبلا دوس داشتم رو الان دوس ندارم یا بی تفاوت شدم 

منم خیلی چیزا که قبلا دوست داشتم الان نمیخوام حتی به شدت از ترشیجات بدم میاد 

❤️❤️😍🥰❤️❤️
منم خیلی چیزا که قبلا دوست داشتم الان نمیخوام حتی به شدت از ترشیجات بدم میاد 

من خیلی آش دوست داشتم

الان نه

میلمم نه به ترشی و شوری رفته نه به شیرینی

خداکنه حالم خوب بشه

لااقل آرزو به دل نمونم یه ویار خوب بکنم😂