2777
2789

۱۷ سالمه 

عشق زیادی به حیوونا دارم و اونا هم برخورد خوبی باهام دارن 

همیشه دوست داشتم یه سگ داشتم و تربیتش می‌کردم اما به دلیل اینکه شرایطشو نداشتم نتونستم نگه دارم 

هیچ سر رشته‌ای از تربیت حیوانات ندارم اما خیلی دوست دارم یاد بگیرم و آموزششون بدم 

هیچ ترسی هم از سگا ندارم چه کوچیک چه بزرگ !!

حالا به نظر شما این چطوره که تا یکی دو سال دیگه برم مربی حیوانات بشم؟؟ شنیدم درآمد خیلی خوبی هم دارن

شاید برای یه عده مسخره بیاد ولی واقعاً وفا با وفا‌ترین حیوونای دنیان و اگه بتونیم  باهاشون ارتباط خوبی بگیریم تا آخر عمر به ما وفادار می‌مونن 🥺😍

اما راستش نمی‌دونم اصلاً این کار درستی هست یا نه 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت عالیهه 

نمی‌دونم اصلاً چطور با خانواده مطرح کنم؟؟؟

من با وجود اینکه هیچ سررشته‌ای ندارم ولی وقتی برای اولین بار با یکی از سگ‌های فامیلمون ارتباط گرفتم همه بهم می‌گفتن اگه این دختر چند روز پیش این سگ بمونه کلی چیز بهش یاد میده و اون لحظه باورم شده بود که می‌تونم مربی حیوانات خوبی بشم ولی هیچکس این علاقه منو نادیده گرفت 🥺

وقتی همه می‌ترسیدن به یه سگ بزرگ نزدیک بشن من نزدیکش شدم :) 

اینم آخرین عکسی که از این هانتر کوچولوی با وفا دارم 💛

خیلی خوبه و همین ک علاقه داری موفق میشی 💙

بنظرت چطوری با خانواده مطرح کنم ؟؟؟

خانواده من با حیوونا مشکلی ندارن ولی چون میگن اونا ناقل بیماری هستند میدونم شاید اجازه ندن که این کارو کنم ولی واقعاً از ته دلم دوست دارم حالا که نمی‌تونم یه سگ داشته باشم 🥺💔

اره مخصوصا پیج بزنی و لاکچری بازی در بیاری از بالا شهر و قشر پولدار خوب میتونی درامد کسب کنی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اره مخصوصا پیج بزنی و لاکچری بازی در بیاری از بالا شهر و قشر پولدار خوب میتونی درامد کسب کنی

آخه مشکل اینه فکر نکنم بهم اجازه بدن....

به خصوص که خودم هیچ سررشته‌ای ندارم و اول باید خودم یه مدت آموزش ببینم اصلاً و بعد حالا کم کم از آموزش مبتی تا خرفه ایی حیوونا شروع کنم 

نمی‌دونم چطوری باهاشون مطرح کنم که مخالفت نکنن؟!

آخه مشکل اینه فکر نکنم بهم اجازه بدن.... به خصوص که خودم هیچ سررشته‌ای ندارم و اول باید خودم یه مدت ...

معمولا خانواده های ایرانی مخالفن🤦🏼‍♀️از حسن و درامدش و علاقه ت بگو ایشالا همراهیت میکنن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بنظرت چطوری با خانواده مطرح کنم ؟؟؟ خانواده من با حیوونا مشکلی ندارن ولی چون میگن اونا ناقل بیماری ...

بهشون این اطمینان رو بده ک اون حیوونا خونگی ان و واکسینه شدن و انگل تراپی پس نگران نباشن

تو خودتم رعایت میکنی ک مشکلی پیش نیاد 🤌

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨