2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم.. قرص های گین آپ..

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 32 پست
ولی انقدر ریزه میزه ام هیچ کس باور نمیکنه ازدواج کردم کلا  فِیسمم خیلی دخترانست اصلا بِ متاهل ...

خوبه ک بیبی فیس بنظر بیای همیشه جون میمونی الان همه وقتی سنشون بالا تر میره اضافه وزن میگیرن و کلی مریضی ولی ۴۳کیلو برای سی سال کمه من ۱۸سالمه ۴۱هستم و واقعا اندامم زیادی دیگه لاغره اصلا هرلباسی میپوشم بهم نمیاد تو اندامم😂مث شما اصلا چاق نمیشم و وزنمم ثابته وزن کم میکنم اما زیاد نمیشم  من تحرکم دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگشت داره وقتی قطعش کنی  از کجا باید بخرم

خوب چ فایده وقتی برگشت داشته باشه من دودلم نمیدونم بخورم یانه چون هم خیلی چاق میشی مث بادکنک چاقییش غیر طبیعیه بخصوص صورت از دارو خانه میتونی تهیه کنی معتبر تره جاهای دیگه ممکنه اصل نباشه

خوب چ فایده وقتی برگشت داشته باشه من دودلم نمیدونم بخورم یانه چون هم خیلی چاق میشی مث بادکنک چاقییش ...

من از شما سوال کردم که برگشت داره یا نه یادم رفت علامت سوال بذارم راسیتش منم 30سالم خیلی لاغرم بچه شیر میدادم الان بچمم از شیر گرفتم ولی فایده نداره عرق یونجه خوردم بگو ی گرم مکمل ابجو خوردم اصلا فایده نداشت انقد دوست دارم برسم ب 65ولی نمیوونم چکار کنم

منم 30 و 42😂😂😉چه تفاهمی

من کمبود وزن دارم با توجه ب قدم کِ ۱۵۶ هستش 

تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ.‌..مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍 

من از شما سوال کردم که برگشت داره یا نه یادم رفت علامت سوال بذارم راسیتش منم 30سالم خیلی لاغرم بچه ش ...

نمیدونم عزیزم اخه من نخوردم خودم میخواستم بخرم بخورم ولی قطعی چاق میکنه ولی بستگی داره برا بعضیا برگشت داره برا بعضیا نه بعضیا ک گین اپ رو خوردن چون میگفتن معده مون گشاد شده بیشتر از قبل میخوریم و برگشت نداشته

منم همینطورررر شکم اینا نداریم خوبه هاا ولی خیلی تختم من به خاطر لاغریم هم سایزم کوچیکه هم از پشت‌‌‌ ...

متاهلی؟من باردار که میشدم میرفتم رو 62ی وزن ایدال و خوب ولی نی نی که بدنیا میومد و تو این 2سال که شیر خودمو میخورد افتضاح میشم