2777
2789
همه ی آدم‌ها مشکلات خاص خودشونو دارن باید این مهارتو داشته باشی با چیزهای کوچیک خوشحال بشی

که ندارم😢

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این الان چیز کوچیکه مسافرت الان کم کمش ۱۰ تومن هزینشه 

چون خودت ویلا داری زود ب زود میری نمیشه بگی چیز کوچیک

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
این الان چیز کوچیکه مسافرت الان کم کمش ۱۰ تومن هزینشه  چون خودت ویلا داری زود ب زود میری نمیشه ...

ویلا شبی ۶  ۷ تومن

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
این الان چیز کوچیکه مسافرت الان کم کمش ۱۰ تومن هزینشه  چون خودت ویلا داری زود ب زود میری نمیشه ...

😔😔

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
باید این مهارتو کسب کنی من بعد به دنیا اومدن پسرم تا دوسال حالم خوب نبود افسرده بودم بی دلیل همش ...

خدارو هزار مرتبه شکر

ولی گاهی مشکل ادم انقد ساده نیست و با مهرات حل نمیشه

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
الان میگن حسودی 🤦

بذا بگن😂😂 اخه چیز کوچیک یعنی ی فنجون قهوه یا چایی کنار بخاری یعنی ی کاسه اش تو روز بارونی، 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره