2777
2789
عنوان

خانوما میاین عکس بی بی چک ام و ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه این قرصا رو سرچ کن ببین باعث عقب انداختن میشه یا نه

سرچ کردم بیشتر با این قرص ها باردار شدن ‌من به دکتر گفته بودم قصد بارداری ندارم نمیدونم حکمت خدا چیه ولی ناراحت نیستم خداروشکر

فقط اسپیرونولاکتون و خیلی ها خوردن و پریودشدم تنظیمش بهم ریخته ولی من خیلی علائم بارداری دارم

یکهفته پیش هم تو یکساعت دو بار تو دسشویی ترشح و لک قهوه ای داشتم که فکرکردم پری شدم و ‌ گذاشتم ولی قطع شد و دیگه هیچی نیومد 

حتما نتیجه رو میام میگم شاید به درد کسی بخوره 

ممنون از همگی که جوابمو دادین😘🙏🌺

علایمت چیه؟ چرا همین الان نمیری آزمایش؟ 

نتونستم امروز برم آزمایش سرماخوردم بدجور امروز همش خواب بودم شاید فرداهم نتونم برم گلوم گرفته آبریزش بینی دارم

علائم بارداریم سنگینی رحمم که میخوام بشینم و پاشم میگیره-سینه هام تیره شده و درد داره گاهی-خوابالو شدم-ترشی زیاد میخوردم-منی که عاشق چایی ام اصلا لب نمیزنم چندروزه و چیزهای ریز دیگه

نتونستم امروز برم آزمایش سرماخوردم بدجور امروز همش خواب بودم شاید فرداهم نتونم برم گلوم گرفته آبریزش ...

متوجه شدم

باید زودتر ازمایش بدی تا اگه بارداری شروع کنی به مکمل و ویتامین خوردن مورد نیاز بارداری

متوجه شدم باید زودتر ازمایش بدی تا اگه بارداری شروع کنی به مکمل و ویتامین خوردن مورد نیاز بارداری

عزیز امروز غروب آز دادم جواب منفی بود گفتن شاید کیست داری برو دکتر زنان-شما اطلاعی داری که با دوفاستون کیست دربیارم یانه؟خیلی حالم بده درد سمت راست تخمدانم دارم گاهی سینه هامم حساس شده اینا میتونه علائم کیست باشه؟چطوری رفع میشه باید عمل کنم؟

آزمایش دادم عدد بتا ۱ بود گفت منفیه ولی وقتی گفتم بی بی چک مثبته گفت یکهفته دیگه تکرار کن اعصابمو خورد کرد از دکتر داروخونه پرسیدم اینطوری شده اوضاع گفت دوفاستون مصرف کردی شاید کیست زدی

با اینکه سابقه کیست نداشتم اصلا

الان دقیقا روز ۴۳ پری هستم ۱۳ روز از موعد پری گذشته و یکهفته از لکه بینی که گفتم گذشته امکان داره واقعا کیست باشه؟و علائمش مثل حاملگی باشه؟کسی اگه میدونه کمک کنه

اینارو نوشتم شاید به درد کسی بخوره

فردا هم دارم میرم دکتر زنان برام سنو بنویسه ببینم چم شده

عزیز امروز غروب آز دادم جواب منفی بود گفتن شاید کیست داری برو دکتر زنان-شما اطلاعی داری که با دوفاست ...

دوفاستون رو نمیدونم

اما تا اونجایی که من میدونم سینه درد ربطی به کیست تخمدان نداره

کیست تخمدان خیلی دردناکه میدونم اما نگران نباش با یه دکتر خوب و دارو قابل درمانه نیاز به عملم نبست

دوفاستون رو نمیدونم اما تا اونجایی که من میدونم سینه درد ربطی به کیست تخمدان نداره کیست تخمدان خیل ...

ممنون عزیز که جوابمو میدی و دلگرمم میکنی

پنجشنبه رفتم دکتر برام سنوگرافی نوشته شنبه میرم حتما-سنو سینه ام خودم میخوام برم خیالم راحت بشه و همچنان پریود نشدم هنوز-دکتر برام آمپول پروژسترون نوشته که پریودبشم ولی گفت بعداز نتیجه سنوگرافی تزریق کن خلاصه فعلا بلاتکلیفم

ممنون عزیز که جوابمو میدی و دلگرمم میکنی پنجشنبه رفتم دکتر برام سنوگرافی نوشته شنبه میرم حتما-سنو س ...

سلام عزیزم. چی شد سونو رفتین؟ 

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
سلام عزیزم. چی شد سونو رفتین؟ 

اره رفتم دیروز هم رحم و تخمدان هم سینه هامو‌ سنو کردم هیچیم نبود گفت فقط تنبلی تخمدان داری و ضخامت اندومترت کمه که فرو نمیریزه که پری بشی باید بری دکتر و مشکل هورمونی داری مشکل کیست و اینا نداری-گفتم چرا سینه هام درد داره گفت بازم مربوط به مشکل هورمونیته شاید پرولاکتینت بالاست

قرص اسپیرونولاکتون بهم نساخته